Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia

Adobe Touch Apps – για τα tablet…

Στο συνέδριο τεχνολογίας της, MAX 2011, η Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) παρουσίασε τα Adobe Touch Apps, ένα σύνολο έξι εφαρμογών οθόνης αφής, σχεδιασμένων για Android και iOS tablets, που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να αναζητούν νέες ιδέες και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Εμπνευσμένες από το πρόγραμμα Adobe Creative Suite, οι εφαρμογές καλύπτουν πολλαπλές πτυχές της δημιουργικής διαδικασίας – από τη σύλληψη της ιδέας, το σχεδιασμό και τα mood boards, στην επεξεργασία εικόνας, δημιουργία website και κινητών εφαρμογών και προβολή της ολοκληρωμένης εργασίας.  Η πιο σημαντική εφαρμογή είναι το Adobe Photoshop Touch, που φέρνει στις συσκευές tablet τη δύναμη του μυθικού προγράμματος δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνας για πρώτη φορά.

Τα Adobe Touch Apps, που θα είναι σύντομα διαθέσιμα ως αυτόνομες εφαρμογές, θα είναι απαραίτητα στοιχεία του Adobe Creative Cloud, μιας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας της εταιρείας. Τα αρχεία που δημιουργούνται μέσω Adobe Touch Apps μπορούν να ανταλλάσσονται και να είναι διαθέσιμα σε πολλές συσκευές και να μεταφερθούν στο Adobe Creative Suite CS5.5 για περαιτέρω επεξεργασία. Τα Adobe Touch Apps θα προσαρμόζονται σε tablets με γραφίδα ή χωρίς.

“Οι έξι νέες εφαρμογές Touch Apps αποδεικνύουν τη δυνατότητα του Adobe Creative Cloud να επαναπροσδιορίσει ριζικά τη δημιουργική διαδικασία,” σχολίασε ο Kevin Lynch, chief technology officer της Adobe. “Με την ενσωμάτωση των δυνατοτήτων της Adobe στις συσκευές tablet, το Photoshop Touch θα ανοίξει τους δημιουργικούς ορίζοντες των συστημάτων αφής και θα δείξει πως τα tablets μετατρέπονται ταχύτατα σε απαραίτητα δημιουργικά εργαλεία για τους σχεδιαστές.”

Adobe Touch Apps

Προβλέποντας τους τρόπους που θα εντάξουν οι δημιουργικοί επαγγελματίες τα tablets στη δουλειά τους,  οι νέες Adobe Touch Apps βοηθούν τους χρήστες να δημιουργούν τα έργα τους σε tablets και υπολογιστές από οπουδήποτε. Οι νέες εφαρμογές περιλαμβάνουν:

 

Οι Adobe Touch Apps θα είναι διαθέσιμες σε συσκευές Android το Νοέμβριο 2011, με υποστήριξη για iOS να αναμένεται για τις αρχές του 2012. Το Adobe Ideas είναι ήδη διαθέσιμο για iPad. Η πρόσβαση σε προβολή, διανομή και μεταφορά του αρχείου μέσω Adobe Creative Cloud περιλαμβάνεται στην τιμή της κάθε εφαρμογής Adobe Touch App.

Related posts

Σε ανοδική τροχιά το ψηφιακό πορτοφόλι…

gadgetfreak
13 years ago

iPad 2 σε δοκιμή: πιο ισχυρό από τον ανταγωνισμό, μικρότερη του 1GHz ταχύτητα επεξεργαστή…

gadgetfreak
13 years ago

iPad Mini;

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version