Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia

Toughpad – το ‘σκληρό’ tablet…

Οι τύποι από την Panasonic ρίχνουν ένα tablet στην αγορά και το όνομα για ένα δεύτερο. Το πρώτο είναι το Toughpad A1, ένα 10.1άρι Android 3.2 Honeycomb tablet…

Επεξεργαστής από ο Marvell (;) ένας σχετικά άγνωστος επεξεργαστής που έχει ‘φιλοξενηθεί’ μόνο σε ένα Vizio Tablet και στο κινέζικο Chumby 8. Ο Marvell εδώ είναι στα 1.2GHz, είναι δύο πυρήνων με 1GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και θύρα microSD για 32GB και πέρα.

Το σημαντικό όμως για τα δύο tablet είναι η ονομασία τους: Toughpad, με το A1 να ονομάζεται Toughpad, αφού έχει πιστοποίηση για πτώση από ένα μέτρο+ με βάση το στάνταρ MIL-STD-810G και λειτουργία σε 14 με 122 βαθμούς Fahrenheit όπως και λειτουργία σε σκόνη θερμοκρασία και άλλα. Το είναι βαρύ και λειτουργεί με stylus ενώ έχει και κάμερες μπροστά και πίσω. Η μπαταρία είναι εσωτερική αλλά “serviceable” που σημαίνει αλλάζει, ενώ σε δίκτυα θα δουλέψει και σε 4ης γενιάς LTE ή και ασύρματο WiMAX.

Το A1 έχει και κρυπτογράφηση software με διπλή αναγνώριση ταυτότητας – dual-factor authentication και άλλα πιο επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Δουλεύει και με cloud-βασισμένη λύση που η εταιρία ονομάζει Business AppPortal μαζί με μερικές ειδικές apps για εικονική χρήση και ασφάλεια.

Υπάρχει και το Panasonic Toughpad B1, που είναι στις 7 ίντσες χωρίς άλλα χαρακτηριστικά.

Related posts

To Xoom ‘δείχνει’ το… υπερηχογράφημα!

gadgetfreak
13 years ago

Νέο… τριπύρηνο (!) τσιπ για smartphones και tablets

gadgetfreak
14 years ago

Samsung Galaxy Book 2

gadgetfreak
6 years ago
Exit mobile version