Gadgetfreak :: Not Just Tech
android World, tablets / multimedia

Η Lenovo ετοιμάζει ένα tablet στις 10.1″ με Ice Cream Sandwich και Tegra 3;

Μάλλον ναι, και όπως φαίνεται πριν ή κοντά στο 2012. Τώρα λοιπόν αρχίζει στο στρατόπεδο των Android tablet να κάνει την εμφάνιση της η ‘ελπίδα’ των Tegra 3 επεξεργαστών.

Οι κύριοι στο Engadget είχαν την πληροφόρηση από ανώνυμη πηγή και τα specs του επερχόμενου Lenovo tablet όπως και φωτογραφίες. Το μηχάνημα θα έχει μια οθόνη στις 10.1″, Android 4.0 Ice Cream Sandwich λειτουργικό, 2GB μνήμης 1,600MHz DDR3 RAM, ένα κανονικό USB, μια πίσω κάμερα και ένα “Special Fusion-Skin Body”, όπως και ανίχνευση ταυτότητας με αποτύπωμα που είναι και οπτικό joystick στο πίσω μέρος του tablet.

Εκτός από τα specs το tablet θα φτάσει λένε οι άνθρωποι της εταιρίας στην Tegra 3 tablet αγορά σύντομα. Περισσότερες φωτό του tablet εδώ.

Related posts

Αργεί ο ‘δράκος’ των 1.5GHz…

gadgetfreak
16 years ago

Ποια είναι η μηνιαία ‘αξία’ του χρήστη apps;

gadgetfreak
16 years ago

Τα νέα Samsung Mid-Range FE S23 κινητά – Tab S9 Tablet και Galaxy Buds FE

gadgetfreak
3 years ago
Exit mobile version