Gadgetfreak :: Not Just Tech
tech talk / science

Η Sony αυξάνει ξανά τις δυνατότητες παραγωγής των best seller αισθητήρων της…

Η Sony σχεδιάζει την αύξηση στη παραγωγή αισθητήρων της. Η ιαπωνική εταιρία έχει δει αύξηση στις πωλήσεις και έτσι σχεδιάζει αύξηση στην παραγωγή κατά 50% στα επόμενα δύο χρόνια, με πρώτο ξεκίνημα τον νέο χρόνο…

Η ιαπωνική εταιρία σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή κυκλωμάτων της, τους πετυχημένους αισθητήρες της Exmor και όλες τις παραλλαγές τους. Είναι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται σε ψηφιακές κάμερες και smartphones. Η παραγωγή θα αυξηθεί από τις 50,000 μονάδες το μήνα του Μαρτίου του 2012, ενώ η Sony θα επενδύσει 100bn yen (£815 εκατομμύρια).

Τώρα εκπρόσωπος της Sony είπε στο Reuters πως η εταιρία θα ανεβάσει το νούμερο στις 75,000 το μήνα από το Μάρτιο του 2014 ή το 2015, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων CCD και CMOS.

Θα ανέβει η παραγωγή στο Nagasaki Technology Centre, ενώ η Sony θα αυξήσει και με άλλους τρόπους την παραγωγή.

Μεγάλες εταιρίας υψηλής τεχνολογίας της Ασίας όπως η Sony αρχίζουν να αφήνουν τηλεοράσεις, PC και συσκευές ψυχαγωγίας και να ασχολούνται με μια αγορά όπως τα φορητά ηλεκτρονικά.

Η Sony εξάλλου έχουμε πει πως μάλλον θα αφήσει τη συνεργασία στις LCD με τη Samsung ενώ αγόρασε το μερίδιο της Ericsson στη συμφωνία Sony Ericsson.

Hi tech δημιουργίες και πρωτοπορία, αυτό περιμένουμε από τη Sony…

Related posts

Ένα νέο Sony ρομπότ που θα… μαγειρεύει

gadgetfreak
2 years ago

Το επαναστατικό Zero-G HMDS+ κράνος

gadgetfreak
2 years ago

Samsung Galaxy Book 2

gadgetfreak
6 years ago
Exit mobile version