Gadgetfreak :: Not Just Tech
mobile / smartphones, tech talk / science

Περισσότερα προβλήματα για τη RIM

Τα πράγματα δυσκολεύουν για τη RIM καθώς και νέο ‘χτύπημα’ μετά τις τεχνικές δυσκολίες έχει έρθει. Μια εταιρία από το New Mexico των ΗΠΑ, την έχει μηνύσει για το BBX όνομα και από τον Οκτώβριο την απειλεί να σταματήσει να αποκαλεί το νέο της λειτουργικό σύστημα BBX.

“Basis built the BBX brand over the course of a quarter of a century to become synonymous with the term ‘operating system independent,’” είπε ο κος Nico Spence της συγκεκριμένης εταιρίας σε δήλωση του και σημείωσε πως η RIM απλά ‘έκλεψε’ για το BlackBerry λειτουργικό σύστημα το όνομα.

Η εταιρία έχει άδειες χρήσης σε όλο τον κόσμο με το πρόθεμα “BBX” που τρέχουν σε Windows, Linux και λειτουργικό Mac μεταξύ άλλων. Η RIM δεν έχει σχολιάσει τις νομικές κινήσεις ενώ βιώνει μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά με τις μετοχές της όπως λέει το fudzilla να έχουν πέσει 67% σε ένα χρόνο και να χάνει έδαφος από Android και Apple.

Related posts

Lynx KF41

gadgetfreak
8 years ago

Sony A6300 Vs A7Rii Vs A7Sii Vs FS5 – Συγκριτικό High ISO σε 4k

gadgetfreak
10 years ago

Kal El Tegra 3 – θα φτάσει στα κινητά…

gadgetfreak
15 years ago
Exit mobile version