Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Κατοικίες made in Porsche Design Group…

Το γερμανικό Porsche Design Group μαζί με την Gil Dezer της Sunny Isles Beach στη Φλόριντα. Τι σχεδιάζουν; Κατοικίες!

Το νέο συγκρότημα κατοικιών θα είναι εφοδιασμένο με ανελκυστήρες που θα πηγαίνουν τους κατοίκους και τα αυτοκίνητα τους απευθείας στις κατοικίες τους!

Το κόστος των project υπολογίζεται στα $560 εκατομμύρια όταν θα πάρει το πράσινο φως στη Επιτροπή Sunny Isles Beach City.

Το κυλινδρικό κτίριο θα καταλαμβάνει 2.2 εκτάρια και θα έχει 132 οικιστικές μονάδες και 57 ορόφους. Κάθε μονάδα θα έχει δύο θέσεις για αυτοκίνητα μέχρι και τέσσερα. Συνολικά 284 κατοικίες με αξία $9 εκατομμύρια η κάθε μια.

Τα ασανσέρ θα λειτουργούν με ένα ρομποτικό μπράτσο: μόλις φτάνει ο κάτοικος κάτω, ένα τέτοιο μπράτσο παίρνει το αυτοκίνητο και το ανεβάζει στην κατοικία.

Η διαδρομή κρατάει 45 με 90 δευτερόλεπτα και η Dezer υπόσχεται μια μοναδική θέα του “…skyline of Miami Beach”.

Related posts

Προβλήματα με το iPhone 5s;

gadgetfreak
13 years ago

Sony a6000 – επαγγελματική ποιότητα για τον prosumer…

gadgetfreak
12 years ago

BranchOut – θέλει να ‘νικήσει’ το LinkedIn με $25 εκατομμύρια…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version