Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media, tech talk / science

WD – τράβηξε τα νερά, αρχίζει να βγάζει σκληρούς δίσκους…

Η WD έχει μερικώς επαναφέρει την παραγωγή σκληρών δίσκων της σε εργοστάσια της στη Ταϊλάνδη – ετοιμάζεται δε να ξεκινήσει να βγάζει νερό και από το 2ο της εργοστάσιο…

Ο κατασκευαστής είπε πως υπάρχει ενέργεια σε ένα από τα εργοστάσια του στο Bang Pa-In που είχε 2 μέτρα νερό από τις 15 Οκτώβρη. Στις 26 έγινε η άντληση και η παραγωγή άρχισε τέσσερις ημέρες μετά.

Ο WD CEO κος John Coyne ήταν ενθουσιασμένος με τις προσπάθειες – χρειάστηκαν ακόμη και… βατραχάνθρωποι για να φέρουν στην επιφάνεια μηχανήματα – head slider manufacturing kit, από τον ‘βυθό’ στο Bang Pa-In για να γίνει εκτίμηση της επαναλειτουργίας.

Η κατασκευή εξαρτημάτων στην Bang Pa-In και σε νέο εργοστάσιο στο Penang της Μαλαισίας θα ξεκινήσει στο τρίμηνο του Μαρτίου. Η παραγωγή σκληρών δίσκων στις εγκαταστάσεις της WD στο Navanakorn στην Ταϊλάνδη θέλει άλλες δέκα ημέρες για να εκτιμηθεί με την απάντληση των υδάτων

Με τις… πλημμύρες, κάποια νομικά με τη Seagate και όπως η αγορά της HGST, η εταιρία θα έχει δαπάνες $225 εκατομμύρια με $275 εκατομμύρια αυτό το μήνα ενώ θα απαιτήσει και $50 εκατομμύρια σε ασφάλιστρα.

Η όλη βιομηχανία όπως έχουμε πει θα δώσει 120 εκατομμύρια μονάδες αυτό το τρίμηνο, πολύ κάτω από τα απαιτούμενα 170 με 180 εκατομμύρια, όπως είπε η WD με προβλήματα “…μέχρι τον Μάρτιο και μετά.

Η Western Digital δε προσπαθεί να πουλήσει μέρος της κατασκευαστικής της δυνατότητας σε 3.5άρια drive για να πληρεί αυτά που ζητά η Ευρωπαϊκή επιτροπή για την αγορά της HGST όπως λέει το channelregister.co.uk.

Θα ολοκληρωθεί μέχρι το Μάιο το deal…

Related posts

Gigabyte Brix Mini Desktop

gadgetfreak
10 years ago

Η νέα οικογένεια των Lenovo laptop

gadgetfreak
2 years ago

Νέες κάρτες γραφικών από την AMD την επόμενη εβδομάδα, πρόβλεψη για το τέλος των “Core Wars”…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version