Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics, exhibitions

Έκθεση CES 2012 – η νέα Sony Handycam 3D πιο μικρή και λεπτή ever…

Full HD 3D Handycam – η νέα γενιά…

Ακολουθώντας την κυκλοφορία της πρώτης στον κόσμο ‘Double Full HD’ 3D βιντεοκάμερας για καταναλωτές το 2011, η νέα HDR-TD20VE έχει περίπου το 66% του μεγέθους του προκατόχου της. Ένα ταιριασμένο στερεοσκοπικό ζεύγος φακών G Lens με οπτικό zoom 10x (12x extended zoom σε 3D και 17x extended zoom σε 2D), συνδυάζεται με διπλούς αισθητήρες Exmor R™ CMOS και διπλούς επεξεργαστές εικόνας BIONZ.

Αυτό το διπλό σύστημα καταγραφής εγγράφει 3D βίντεο σε ανάλυση 1920×1080 Full HD για να το απολαύσετε στη δική σας 3D TV με γυαλιά τεχνολογίας active shutter. Μπορείτε επίσης να κάνετε επισκόπηση των λήψεών σας χωρίς τη χρήση των ειδικών γυαλιών, στην Xtra Fine 3D LCD οθόνη αφής των 8,8 εκατοστών. Το νέο, αυτόματο σύστημα ρύθμισης του βάθους του 3D, (AUTO 3D), εξασφαλίζει πιο φυσική εικόνα και άνετη 3D θέαση. Η απόσταση ανάμεσα στους δύο φακούς της βιντεοκάμερας, έχει επίσης βελτιστοποιηθεί, για να δημιουργείται ένα περισσότερο ρεαλιστικό εφέ 3D. Τα 3D close-up είναι πλέον ακόμη πιο κοντινά: η ελάχιστη απόσταση της βιντεοκάμερας από το θέμα είναι πλέον 30 εκατοστά, ενώ στα προηγούμενα μοντέλα ήταν 80 εκ.

Στα άλλα χαρακτηριστικά της HDR-TD20VE –τα οποία θα βρείτε και σε επιλεγμένα 2D μοντέλα Handycam®– περιλαμβάνονται το iAUTO με την αυτόματη μείωση του θορύβου από τον αέρα, η γεωαναφορά (geotagging) μέσω GPS, εύχρηστα χειριστήρια για χειροκίνητη χρήση και ενσωματωμένο καλώδιο USB για εύκολη μεταφορά αρχείων και γρήγορη φόρτιση από το PC σας.

HDRTD20VE DoubleFull HD 3D βιντεοκάμερα με αποθηκευτικό μέσο κάρτα μνήμης flash

Περιβαλλοντική πληροφορία:

Στο μοντέλο HDR-TD20VE χρησιμοποιήθηκε σε ποσοστό 99% το ανακυκλωμένο υλικό “SoRPlas*” στο κέλυφός του και στα εσωτερικά του τμήματα, υποστηρίζοντας έτσι τον μεσοπρόθεσμο περιβαλλοντικό σχεδιασμό της Sony για το 2015, με στόχο τη μείωση της χρήσης μη ανακυκλωμένων πλαστικών σε ποσοστό 5% (σε σχέση με τα επίπεδα του 2008). Η Sony θα συνεχίσει να αυξάνει τη χρήση SoRPlas, σε μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων της.

Το μοναδικό “SoRPlas” της Sony με ανακυκλωμένο υλικό σε ποσοστό;

Πρόκειται για ένα πολυκαρβονικό πλαστικό, επιβραδυντικό καύσης, το οποίο παρασκευάζεται με την ανάμιξη υπολειμμάτων πλαστικού από βιομηχανικές χρήσεις με ένα πατενταρισμένο επιβραδυντικό φλόγας με βάση το θείο. Το “SoRPlas” περιέχει σε ποσοστό 99% ανακυκλωμένα υλικά και επιδεικνύει εξαιρετική δύναμη, κορυφαία αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και ανθεκτικότητα.

Και 3D και μικρή;

Related posts

Assassin’s Creed III – Όπλα & Μάχη σε trailer

gadgetfreak
12 years ago

Panasonic IPS Liquid Crystal Panel – τα Next Gen IPS LCD έχουν το μαύρο των OLED;

gadgetfreak
7 years ago

Ποιες είναι οι νέες Sony 4K τηλεοράσεις που περιμένουμε;

gadgetfreak
11 years ago
Exit mobile version