Gadgetfreak :: Not Just Tech
gadgets / stuff

Sony Walkman MP3 player B170 – ζωηρά χρώματα, Bass Boost και speedαριστή φόρτιση…

Να “…ζήσετε μια αληθινή μουσική εμπειρία” με τη νέα σειρά Sony Walkman MP3 player Β170, η οποία διατίθεται σε τέσσερα υπέροχα χρώματα υπόσχεται η εταιρία.

Τα νέα Sony Walkman® B Series είναι μικρά και ελαφριά για να τα παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε, αφού ζυγίζουν μόλις 28 γραμμάρια. Μην ξεγελαστείτε όμως από το μικρό τους μέγεθος. Πιέστε το κουμπί Bass Boost και θα ξετρελαθείτε με τα πλούσια- μπάσα, αλλά και το LED φωτάκι ίδιου χρώματος που αναβοσβήνει στο ρυθμό της μουσικής.

Όταν βιάζεστε, μια φόρτιση 3 λεπτών αρκεί για 90 ολόκληρα λεπτά ακρόασης. Όταν φορτιστούν πλήρως, τα Walkman® B Series σας χαρίζουν 18 ώρες1 συνεχούς ακρόασης – υπεραρκετές για τη μεγαλύτερη διαδρομή ή μια σύντομη εξόρμηση.
Δεν θα θέλατε ασφαλώς να κρατήσετε κρυφό το αγαπημένο σας MP3 player. Τα Walkman® B Series διαθέτουν ένα εύχρηστο κλιπ με το οποίο μπορείτε να τα προσαρμόσετε στη ζώνη σας, στην τσάντα σας ή στα ρούχα σας – για να δείξετε το εξαιρετικό σας γούστο και στιλ.

Είναι εύκολο να φορτώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το Walkman® συνδέεται απ’ ευθείας με οποιοδήποτε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows2 μέσω του ενσωματωμένου USB χωρίς να απαιτούνται επιπλέον καλώδια. Η αντιγραφή των αρχείων γίνεται με μια απλή διαδικασία ‘drag-and-drop’, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποιο ειδικό λογισμικό μεταφοράς αρχείων. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Walkman® με ένα συμβατό σύστημα hi-fi ή στερεοφωνικό αυτοκινήτου3 και να απολαύσετε απευθείας την αγαπημένη σας μουσική.

Ψάχνετε για το κατάλληλο τραγούδι, που να ταιριάζει με τη διάθεσή σας; Η λειτουργία ZAPPIN™ ψάχνει τη μουσική σας συλλογή, δίνοντάς σας μια μικρή γεύση κάθε τραγουδιού, χωρίς μενού και λίστες αναπαραγωγής. Ακούστε την εισαγωγή από ένα κομμάτι που σας αρέσει και πατήστε ξανά το κουμπί ‘ZAP’, για να απολαύσετε ολόκληρο το κομμάτι.

Στις επιπλέον βελτιώσεις περιλαμβάνεται ένας on-board ισοσταθμιστής ήχου (equalizer) για να ρυθμίζετε τον ήχο σύμφωνα με τα δικά σας γούστα, και ένας εγγραφέας φωνής, ιδανικός για να καταγράφετε αυθόρμητες σκέψεις, σημειώσεις και ιδέες.

Τα νέα Walkman® B170 Series MP3 player της Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά σε χωρητικότητα 2GB ή 4GB από τον Απρίλιο του 2012.

Related posts

Coca Cola Portable Ice Maker

gadgetfreak
10 years ago

Canary Hardware και App – σκέφτεται μόνο του για την προστασία του σπιτιού…

gadgetfreak
11 years ago

Νέο Ronin 4D-8K

gadgetfreak
5 months ago
Exit mobile version