Gadgetfreak :: Not Just Tech
tablets / multimedia, tech talk / science

Google – σχέδια για μια “next generation personal communication συσκευή”

Η Google σκέφτεται για το επόμενο home entertainment system της…

Τι θα είναι; κάτι σαν το Android@Home project που είχε ντεμπουτάρει στην έκθεση Google I/O το 2011. Η εταιρία φαίνεται πως έχει στα χέρια την STA (Special Temporary Authority), την αίτηση έγκρισης για μια νέα αίτηση στην αμερικανική υπηρεσία FCC.

Για όσους αναρωτιούνται, το STA επιτρέπει στη Google να δοκιμάζει ‘ζωντανά’ συσκευή. Οι υπάλληλοι της Google δοκιμάζουν μια “entertainment device” στα σπίτια τους, μια “next generation personal communication device”.

Από τις συσκευές οι 102 θα δοκιμαστούν στο Mountain View, στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Cambridge της Μασαχουσέτης. Το δε SlashGear εκτιμά πως η συσκευή θα χρησιμοποιεί και το δίκτυο οπτικών ινών Google Fiber project στο Kansas City.

Λεπτομέρειες δεν έχουμε αλλά θα έχει Bluetooth και WiFi. Χμμμ…

Related posts

IFA 2017 – Τα νέα Sony WF-1000X Earbuds

gadgetfreak
9 years ago

Τα roboαυτοκίνητα θα έχουν και εξωτερικούς αερόσακους…

gadgetfreak
11 years ago

Libby

gadgetfreak
8 years ago
Exit mobile version