Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Φωτισμός LED για το Euro…

Η εταιρία Osram ανακοίνωσε πως θα τοποθετήσει δικά της φωτιστικά σε τέσσερα στάδια για το επερχόμενο European Football Championship, το Euro δηλαδή που θα έχουμε από την 8η Ιουνίου, μέχρι την 1η Ιουλίου 2012.

Το δε εξωτερικό του National Stadium στη Βαρσοβία είναι το βασικό σημείο του Euro 2012 και εδώ έχουν τοποθετηθεί 1,700 LED από την εταιρία Traxon. Το κέλυφος θα έχει έτσι τα χρώματα της χώρας.

Στο ίδιο στάδιο και ο εσωτερικός χώρος θα έχει φως απο 450 ειδικές, υψηλής απόδοσης λάμπες. Το σύστημα θα υπάρχει και στο Championship stadium στο Gdansk, ώστε να υπάρχει και υψηλής ποιότητας HD-quality TV μετάδοση.

Στην δε Ουκρανία και το 2012 European Championship, νέα φώτα θα έχουμε σε δύο στάδια, το Olympic Stadium στο Κίεβο των 66,000 επισκεπτών και 30,000 “high-output LEDs της Osram Opto Semiconductors” είναι στους χώρους γενικά, ενώ 2,000 λάμπες υψηλής απόδοσης, 3,400 λάμπες οικονομίας και 1,300 λάμπες αλογόνου έχουν χρησιμοποιηθεί.

Related posts

Ένα AEGEAN HAWΚ σε βίντεο διάσωσης…

gadgetfreak
11 years ago

Έκθεση iFA 2011 – Sony BDP-S185 για είσοδο στον κόσμο του Full HD…

gadgetfreak
14 years ago

Injustice: Gods Among Us Catwoman

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version