Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Windows tablet – θα φτάσουν το 20% της αγοράς…

Αυτό ακούμε σε συνέντευξη στο Fox Business του AMD CEO Rory Read…

Ο εν λόγω κύριος πιστεύει πως τα Windows 8 tablet θα φτάσουν το 20% της παγκόσμιας αγοράς των tablet σε πέντε χρόνια. Σήμερα την αγορά την ‘έχει’ το iPad με τα Android tablets, ενώ μόνο το 2 με 3% είναι στα Windows 7 based tablets.

Ο δε κος της AMD, ο κος Read έχει πίστη πως τα Windows 8 θα είναι το OS που θα φέρει την αλλαγή. Στην κουβέντα αναφέρθηκε πως τα Windows 7 tablets ΔΕΝ ήταν προγραμματισμένα για ανταγωνιστές του iPad ενώ το Fox Business δίνει την πρόβλεψη της HS iSuppli για αύξηση στις τιμές των tablet κατά 85%.

Η Apple θα έχει το 61% ενώ το Android το 38 ενώ το 20% των Windows tablets ΔΕΝ θα έρθει σε μια νύχτα αλλά σε 5 χρόνια. κατά τον AMD CEO. Έχει λογική.

Πάντως η AMD ΔΕΝ έχει σχέδια να μπει στα smartphone αλλά στο cloud computing.

Αυτά.

Related posts

Windows 8 beta τον Φλεβάρη του 2012

gadgetfreak
15 years ago

Νέα σειρά ενισχυτών Sony Dxx20 7.1 – στο ‘πακέτο’ Ιντερνετικό ραδιόφωνο και iPhone docks…

gadgetfreak
16 years ago

Ένα… ecoπληκτρολόγιο που παίρνει ‘δύναμη’ από τον ήλιο: αρκεί το γραφείο σας να είναι κοντά στο παράθυρο…

gadgetfreak
16 years ago
Exit mobile version