Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Τα νεά SSD της SK Hynix…

Μια ακόμη εταιρία με νέα μοντέλα στην αγορά, τα δημιουργήματα της SK Hynix. Είναι μονάδες client 2.5” SSD με ONFI synchronous NAND Flash μνήμη και 20nm class κατασκευή. Διαθέσιμα σε 128GB (Gigabyte) και 256GB.

Μιλάμε για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων στα 6Gb/s (Gigabits per second), και ανάγνωση- sequential read speeds στα 510MB/s (Megabytes per second) όπως και sequential write ταχύτητα έως και 470MB/s. Τα μοντέλα υποστηρίζουν και λειτουργίες όπως τα TRIM feature για να αυξήσουν την ταχύτητα σβήνοντας τα δεδομένα εσωτερικά.

Υπάρχει ακόμη και ‘End-to-End Protection’ για αποφυγή απώλειας δεδομένων και αλγόριθμο στα 128bit AES(Advanced Encryption Standard) ενώ η SK Hynix παρέχει και mSATA (mini-Serial Advanced Technology Attachment) 32/64/128GB SSDs σε PC OEMs ήδη από πέρυσι.

Περισσότερες εταιρίες στα SSD; καλό πράγμα…

Related posts

Οι εθισμένοι στο Internet…

gadgetfreak
14 years ago

Νέο ZOWIE XL2566K esports μόνιτορ

gadgetfreak
4 years ago

Otellini: ‘η Intel δεν θα κατασκευάσει ARM επεξεργαστές’…

gadgetfreak
15 years ago
Exit mobile version