Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Facebook – κάνει επιτέλους delete τις… deleted φωτό

Το Facebook έχει λύσει ένα ζήτημα επιτέλους που αφορούσε τη δυνατότητα να υπάρχουν οι φωτό μέσα σε servers της και έτσι να παραμένουν για μήνες και μήνες πριν διαγραφούν από το user profile.

Είναι ένα ζήτημα εδώ και καιρό με τις deleted φωτό να μην γίνονται βέβαια viewed από το profile, αλλά να είναι προσβάσιμες από direct URLs στην image.

Το site είχε μιλήσει στην Ars Technica για τοα photo-storage συστήματα και τελικά οι φωτό ΔΕΝ θα υπάρχουν online. Όλες οι deleted εικόνες στο Facebook account δεν θα είναι σε servers για περισσότερες από 30 ημέρες. Ο εκπρόσωπος του Facebook, κος Frederic Wolens είπε: “As a result of work on our policies and infrastructure, we have instituted a ‘max-age’ of 30 days for our CDN links. However, in some cases the content will expire on the CDN much more quickly, based on a number of factors.”

Related posts

Μια 55άρα OLED TV στην World’s Fair…

gadgetfreak
15 years ago

Sniper Elite 4 Deathstorm Part 1 DLC

gadgetfreak
10 years ago

Sony RX100M3

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version