Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Διπλή προσφορά για κορυφαίο Sony tech και εικόνα στο σπίτι…

Μοναδικές προσφορές για αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας και υψηλής τεχνολογίας Sony στο σαλόνι…

Και για να δούμε τι νέο έχει η εταιρία του Made In Japan tech για τον χειμώνα μας…

Η Sony με αφορμή τα 50 χρόνια James Bond σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τη συλλογή των 22 κλασσικών ταινιών του θρυλικού πράκτορα σε μορφή Blu-rayTM, με την αγορά της βραβευμένης τηλεόρασης Sony BRAVIA HX850. Παράλληλα, για τους λάτρεις του Spider-Μan®, η Sony προσφέρει τις συναρπαστικές περιπέτειες του υπερ-ήρωα, δώρο σε Blu-rayTM με αγορές επιλεγμένων μοντέλων Blu-RayTM players και Home Cinema.

Οι μοναδικές προσφορές της Sony είναι ήδη διαθέσιμες και αποτελούν ιδανική πρόταση δώρου. Οι προσφορές περιλαμβάνουν αναλυτικά:

Συλλεκτική κασετίνα με την πλήρη συλλογή των 22 ταινιών του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών, James Bond, σε Blu-rayTM με την αγορά της τηλεόρασης Sony BRAVIA HX850 (το δώρο περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε Blu-ray™ με την αγορά του Blu-ray Disc™, BDP-S185.

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ με την αγορά μιας συσκευής 3D Blu-ray Disc™ μεταξύ των μοντέλων: BDP-S490, BDP-S590 και BDP-S790.

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ και η τριλογία Spider-Man® σε Blu-ray™ με την αγορά ενός Home Cinema μεταξύ των μοντέλων: BDV-E490, BDV-NF720, BDV-N890W και BDV-N990W.

Με μια BRAVIA HX850 ή ένα Blu-RayTM player ή ένα Home Cinema Sony έχεις σαν bonus την κινηματογραφική εμπειρία με τα δώρα από τον κόσμο του cinema. Nice…!

Related posts

Joy – Official Trailer

gadgetfreak
9 years ago

C SEED 262 – Η μεγαλύτερη τηλεόραση του κόσμου

gadgetfreak
6 years ago

Νέα recorders για τους Japanistas…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version