Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

CES 2013 – UltraWide, ColorPrime και Touch 10…

Είναι νέες σειρές της Korean LG με τις ονομασίες UltraWide, ColorPrime και Touch 10…

LG EA93

Με πάνελ IPS στα specs έχουμε: την οθόνη EA93 UltraWide, την “η πρώτη στον κόσμο με αναλογία διαστάσεων 21:9 και μέγεθος 29 ιντσών για multitasking και multimedia. Με λεπτό πλαίσιο CINEMA SCREEN Design έχει και τη δυνατότητα 4-Screen Split για τέσσερα ξεχωριστά τμήματα ενώ υπάρχει και Dual-Link Up για τη σύνδεση της οθόνης σε δύο εξωτερικές συσκευές (π.χ. notebooks, smartphones, PCs, κάμερες ή εξωτερικούς σκληρούς) ταυτόχρονα. Χρωματική παλέτα sRGB, ενώ υποστηρίζει και color calibration.

Touch 10 Οθόνη: η 23’’άρα οθόνη Touch 10 της LG επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί και τα δέκα του δάκτυλα ταυτόχρονα, γεγονός που μεταφράζεται σε ταχύτερη και πιο φυσική πληκτρολόγηση με το on-screen keyboard. Η συγκεκριμένη οθόνη προσφέρει στο χρήστη την άνεση και την ευκολία χρήσης που έχει συνηθίσει στο περιβάλλον του smartphone του και μοιάζει ιδανική για εκπαιδευτικές εφαρμογές. Μια σειρά touch-friendly εφαρμογών διατίθεται ήδη από το Windows Store. Εκτός από το Τouch 10, η λειτουργία αφής με χρήση δέκα δακτύλων ενσωματώνεται και στο μόνιτορ ET63 της LG το οποίο, επίσης, παρουσιάζεται στη CES 2013.

Το δε EA83 ColorPrime είναι μια “ολοκληρωμένη λύση για τον κινηματογραφιστή, τον γραφίστα ή τον φωτογράφο που ζητά την καλύτερη δυνατή απόδοση εικόνας και χρωμάτων.” Με ανάλυση Wide Quad High Definition (WQHD – 2560 x 1440 πίξελ) και 100% του sRGB όπως και 99% του Adobe RGB color space).

Related posts

EOS-1D X – η νέα κορυφαία της Canon με διπλό DIGIC 5 επεξεργαστή και ISO 51200…

gadgetfreak
13 years ago

Third Person Official Trailer #1

gadgetfreak
10 years ago

Ένα kei car με πανέξυπνο tech…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version