Gadgetfreak :: Not Just Tech
military / aviation

Και άλλα Sukhoi για την Ινδία…

Η μάχη των εξοπλισμών στις ανερχόμενες δυνάμεις καλά κρατεί.

Su-30MKIs

Η Ινδία συνεχίζει παρά τις δικές της προσπάθειες να επενδύει στην ισχυροποίηση του στόλου της με νέα μαχητικά 4ης γενιάς – ή 4+ αν αναλογιστεί κανείς τις αναβαθμίσεις. Στην περίπτωση μας τα ειδικά για τη χώρα Sukhoi Su-30MKI Flanker-H.

Το 2000 η χώρα παράγγειλε 140 Su-30MKI με τους AL31FP και το 2007, η IAF παράγγειλε άλλα 40 Su-30MKIs. Μέχρι τον Γενάρη του 2013, η Ινδία είχε 157 Su-30MKI και σχεδιάζει να τα αυξήσει στα 272.

Ταυτόχρονα οι Ινδοί είναι και στο τελικό στάδιο με την Dassault Aviation SA για μια παραγγεία $10 δις για 126 Rafale.

Σε τελευταία είδηση μαθαίνουμε πως η εταιρία Ufa Engine Manufacturing Association θα παραδόσει τους πρώτους 10 of 920 από ένα κολοσσιαίο συμβόλαιο για να εξοπλίσει τα Sukhoi Su-30MKI Flanker-H μαχητικά της εταιρίας όπως είπε το Πρακτορείο Ria Novosti.

Είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο για κινητήρες στη μετα-σοβιετική εποχή ενώ οι παραδόσεις θα έχουν ολοκληρωθεί το 2022.

Related posts

Στο διαλυτήριο το πιο ισχυρό πυρηνικό όπλο των ΗΠΑ…

gadgetfreak
15 years ago

Πλοία Mάχης με κινητήρες… jet!

gadgetfreak
13 years ago

Το απίστευτο F-22 Raptor

gadgetfreak
2 years ago
Exit mobile version