Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Όλα για τα Nvidia Tegra 5 & 6

Η Nvidia αποφάσισε να ρίξει περισσότερο φως στα Logan και Parker SoCs της στο GPU Technology Conference. Και όχι μόνο.

Tegra-3-die

Και τώρα τι θα έχουμε με το Logan, ή αλλιώς το Tegra 5: το νέο μοντέλο της εταιρίας θα έχει CUDA 5 και Kepler class GPU με την εταιρία να πιστεύει πως ο συνδυασμός θα δίνει καλύτερες επιδόσεις GPU Χ3 σε σύγκριση με τις παλαιότερες GPUs ενώ θα υποστηρίζει και Open GL 4.3.

Επόμενη γενιά η Parker, το Tegra 6 που θα έχει προηγμένα Denver CPU cores και 64-bit ARMv8 cores, ενώ θα είναι το πρώτο Nvidia 64-bit SoC. Μέσα θα έχουμε και Maxwell GPU cores με διπλάσια αποδοτικότητα σε σύγκριση με τις Kepler cores.

Αργά..;

Φυσικά όλα αυτά είναι καλά αλλά μακριά με προϊόντα Tegra 4 να έρχονται σε μερικούς μήνες ενώ τα Τegra 4i κινητά θα είναι έτοιμα στο Q4 φέτος ή το 2014. Το δε Tegra 5 θα βγει σε έναν χρόνο, το 2014 και το Parker, Tegra 6, θα εμφανιστεί το 2015.

Related posts

Sony Vaio T14 και T15 Ultrabooks με τεχνολογικό tour de force…

gadgetfreak
13 years ago

HP Z VR Backpack PC

gadgetfreak
8 years ago

HP + Chromebase

gadgetfreak
4 years ago
Exit mobile version