Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Όλα για τα Nvidia Tegra 5 & 6

Η Nvidia αποφάσισε να ρίξει περισσότερο φως στα Logan και Parker SoCs της στο GPU Technology Conference. Και όχι μόνο.

Tegra-3-die

Και τώρα τι θα έχουμε με το Logan, ή αλλιώς το Tegra 5: το νέο μοντέλο της εταιρίας θα έχει CUDA 5 και Kepler class GPU με την εταιρία να πιστεύει πως ο συνδυασμός θα δίνει καλύτερες επιδόσεις GPU Χ3 σε σύγκριση με τις παλαιότερες GPUs ενώ θα υποστηρίζει και Open GL 4.3.

Επόμενη γενιά η Parker, το Tegra 6 που θα έχει προηγμένα Denver CPU cores και 64-bit ARMv8 cores, ενώ θα είναι το πρώτο Nvidia 64-bit SoC. Μέσα θα έχουμε και Maxwell GPU cores με διπλάσια αποδοτικότητα σε σύγκριση με τις Kepler cores.

Αργά..;

Φυσικά όλα αυτά είναι καλά αλλά μακριά με προϊόντα Tegra 4 να έρχονται σε μερικούς μήνες ενώ τα Τegra 4i κινητά θα είναι έτοιμα στο Q4 φέτος ή το 2014. Το δε Tegra 5 θα βγει σε έναν χρόνο, το 2014 και το Parker, Tegra 6, θα εμφανιστεί το 2015.

Related posts

Νέο Thunderbolt τσίπ του χρόνου;

gadgetfreak
14 years ago

Ένα σκάνερ στο καιρό των tablets; αν είναι φορητό…

gadgetfreak
16 years ago

To Facebook χρησιμοποιεί ο Ισραηλινός Στρατός για να βρει τις γυναίκες που αποφεύγουν τη… στράτευση!

gadgetfreak
16 years ago
Exit mobile version