Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Οι stylish tech νέες Sony Bravia στην ελληνική αγορά…

Και ήρθαν και είναι πολλές, για κάθε ανάγκη και χρήση οι υπέρκομψες νέες Sony Bravia που ήδη μπορείτε να δείτε σε όλο τους το tech περιεχόμενο για την ελληνική αγορά…

Bravia

Ναι, είναι η πιο ώριμη περίοδος για αγορά μιας νέας LCD LED τηλεόρασης και η Sony φέτος, με τα ηλεκτρονικά που έχει ενσωματώσει δίνει πρώτα και πάνω από όλα αυτό που αναζητά κανείς από μια τηλεόραση: κορυφαία εικόνα.

Απίστευτα λεπτές, με υψηλού επιπέδου engineering, μπαίνουν πρακτικά όλες μαζί στην ελληνική αγορά ενώ ήδη μπορείτε να τις αποκτήσετε στα καταστήματα της χώρας. Πολύ χρηστικό και το on line εργαλείο της εταιρίας για βρει κανείς αυτό που του ταιριάζει.

Ποιες είναι, τι κάνουν;!

Στην κορυφή, η νέα σειρά W800 και η W900 ενώ άφθονες είναι και οι επιλογές στις μεσαίες και πιο low entry κατηγορίες.

Νέος και ο σχεδιασμός “Sense of Quartz”. Οι Sony people συνδυάζουν ομαλές επιφάνειες και αιχμηρά άκρα με υψηλής ποιότητας υλικά. Τοποθετημένες επάνω σε κυκλικές βάσεις, διαθέτουν επίσης ένα Intelligent Core που φωτίζεται απαλά και αλλάζει χρώμα ανάλογα με την πηγή του περιεχομένου. Smooth…

Στις δε τεχνολογίες, ξεχωρίζει η Triluminos που δημιουργεί πιο ρεαλιστικές, βαθιές, φυσικές σκιές και αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου, του πράσινου και του μπλε χρώματος, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αναπαραχθούν. Τα πρόσωπα έχουν επίσης καλύτερη εμφάνιση, με ικανοποιητικούς φυσικούς τόνους δέρματος, ενώ κάθε μοντέλο είναι και slim και smart.

Χρησιμοποιήστε δε και το ενσωματωμένο Wi-Fi στην τηλεόρασή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Sony Entertainment Network και να μεταδώσετε ροή περιεχομένου από έναν ολοένα διευρυνόμενο κατάλογο ταινιών HD, μουσικής και τηλεοπτικών καναλιών. Παρέχει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και εφαρμογές, όπως Twitter™, Facebook®, YouTube™ και Skype™.

Καινοτομία και το TV SideView αφού μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet για να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες για ό,τι παρακολουθείτε, όπως πληροφορίες για ηθοποιούς και επεισόδια. Ανακαλύψτε σχετικό περιεχόμενο, στείλτε ένα tweet για την εκπομπή και χειριστείτε την τηλεόρασή σας.

Οι mobile συσκευές είναι χρήσιμες και στη μεταφορά οθόνης: μπορείτε να συνδέετε το smartphone ή το tablet ασύρματα στην τηλεόρασή σας και κατόπιν να απολαμβάνετε φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές, ιστοσελίδες και παιχνίδια σε πολύ μεγάλο μέγεθος στη μεγάλη οθόνη! Χρησιμοποιήστε το smartphone για σάρωση, μεγέθυνση, μετακίνηση και επιλογή περιεχομένου στην τηλεόραση.

Εικόνα; το X-Reality PRO χαρίζει μια ξεχωριστή διάσταση στην ευκρίνεια της εικόνας σε ό,τι και αν παρακολουθείτε. Βασίζεται σε μια βάση δεδομένων οπτικών πληροφοριών και αναλύει και ενισχύει κάθε εικόνα, για εξαιρετικά αποτελέσματα στα πρόσωπα και στον τόνο δέρματος.

Related posts

Sony – ετοιμάζει εταιρία ανάλυσης γονιδίου για ‘προσωπικά’ φάρμακα…

gadgetfreak
10 years ago

Η Sony στέλνει το φορμά των 8 χιλιοστών στην ιστορία…

gadgetfreak
13 years ago

Πρώτη διαρροή για τις νέες Sony compact;

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version