Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Sony STR-DN1040 AV Receiver – με AirPlay, Bluetooth και WiFi…

Παρουσιάστηκε αρχικά σε ειδική εκδήλωση, ένα listening and audition event στο Los Angeles.

sony_str-dn1040

Με αυτή την πρώτη παρουσίαση είχαμε μια σειρά από Sony 2013 Home Audio lineup, και ένα από τα αστέρια, σίγουρα ήταν ο STR-DN1040 Audio/Video Receiver. Ο STR-DN1040 AV υπόσχεται premium εμπειρία οικιακού κινηματογράφου με 7.2 κανάλια και 1155 Watts (165 W x 7) (!) σε δέκα HD (8 HDMI in).

Στις δε χαμηλές, χάρη στον Sound Optimizer υπόσχεται άριστη τήρηση του ακουστικού πεδίου με ταινίες ‘φορτωμένες’ με effects. Ο δε Sony High Definition Digital Cinema Sound (HD DCS), ένας ειδικός επεξεργαστής δίνει παραπάνω βάθος και μαζί έχουμε τα πάντα σε συστήματα: Dolby TrueHD, Pro Logic IIz και dts HD enhanced audio codecs1.

Για καλύτερη εικόνα βίντεο, έχουμε μετατροπή με το 4K Ultra HD HDMI για κάθε πηγή ενώ η Sony δίνει στους AV receivers της και built-in Wi-Fi, Bluetooth όπως και AirPlay με τον STR-DN1040 να είναι ο πρώτος.

Με το δε Wi-Fi ο STR-DN1040 receiver έχει ακόμη καλύτερη πρόσβαση σε streaming media πηγών και κάθετι από το Sony Entertainment Network Music Unlimited, Pandora, Slacker , vTuner και DLNA enabled PCs.

Με το δε AirPlay όπως και το Bluetooth, κάθε κινητό, tablet και υπολογιστής έχει πρόσβαση κάτι στο οποίο βοηθά και η Media Remote app για iPhones και Android κινητά.

Και είναι προσιτός…

Related posts

Τηλεοράσεις UHD – στις 3.5-4 εκατομμύρια μονάδες το 2013…

gadgetfreak
11 years ago

Αναλυτικά τα specs της Full Frame Sony a99…

gadgetfreak
12 years ago

Ένα δέντρο από Φως…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version