Gadgetfreak :: Not Just Tech
iOS World, mobile / smartphones

iPhone 5C & iPhone 5S

Μια ακόμη παρουσίαση, ένα ακόμη νέο iPhone…

apple2_02

…ή μάλλον, δύο!

Στην παρουσίαση ο κος Tim Cook λοιπόν ανέλαβε να πείσει πως ο στρατός των Android δεν τον πτοεί και το iPhone 5 έχει όπως τελικά αναμένονταν δύο αντικαταστάτες: το iPhone 5S και το iPhone 5C. Για το δεύτερο, το ‘φτηνό’ που όμως είναι ακριβό, στις 4” και με κάμερα 8 megapixel όπως και επεξεργαστή A6 ενώ θα κυκλοφορήσει και σε… γεύσεις: άφθονα χρώματα όπως και πράσινο αλλά και μπλε. Η τιμή ξεκινά στις ΗΠΑ από 99 δολάρια για τα 16GB και τα 199 δολάρια για τα 32 GB μέσα σε συμβόλαιο αλλά όπως είπαμε, μόνο του δεν είναι παρά 100 ευρώ φτηνότερο. Χμμμ…

Το ολοκαίνουργιο όμως είναι το iPhone 5S. Αυτό είναι το ‘καλό’ που θα βγαίνει όπως είχαμε σε διαρροές σε χρυσό, ασημί και γκρίζο ενώ επεξεργαστής θα είναι ο Α7, το πρώτο SoC 64 bit. Eνσωματομένος είναι και ο A7 επεξεργαστής M7 motion coprocessor που “continuously measures motion data,” and includes the phone’s accelerometer, gyroscope and compass.“. Για παραπάνω ισχύ.

Τι συναρπαστικό έχει το κινητό; μα τον αισθητήρα αναγνώρισης αποτυπωμάτων. Νέο και το Flash με πολλές new gen τεχνολογίες, ενώ η κάμερα γράφει και εικόνα 120 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο) σε HD 1280×720 pixels και ο φακός είναι Apple-designed με “15% larger active sensor area.”

Η Ελλάδα δεν είναι στις πρώτες χώρες που θα το λάβουν στις 20 Σεπτεμβρίου – USA, Australia, Canada, China, France, Germany, Japan, Singapore, and the United Kingdom.

Α, μένει σε διάθεση και το iPhone 4S…

Related posts

KiBiSi – ένα luxus smartphone της aesir copenhagen

gadgetfreak
11 years ago

Sony Xperia SX – πρώτο βίντεο…

gadgetfreak
12 years ago

Avira Free Android Security – για το κινητό…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version