Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Sony 54 Megapixel αισθητήρας;!

Ναι, ένας Sony υπεραισθητήρας: 54 megapixel.

Και σύμφωνα με το SonyAlphaRumors, ο σχεδιασμός του αισθητήρας των 54 Megapixel της Sony δεν θα έχει την κλασική δομή των RGB pixel αλλά θα είναι ο πρώτος non-Bayer (RGB) αισθητήρας.

Sony 54MP Sensor

Επιπλέον, φαίνεται πως η Sony σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον σημερινό της 24MP και 36MP full frame αισθητήρα που είναι πίσω από τις A7 και A7R, τα mirrorless ‘θαύματα’ της εταιρίας για μελλοντικές A-mount και E-mount ψηφιακές φωτογραφικές που θα εμφανιστούν το 2014 αλλά και νωρίς το 2015.

Το δε νέο… θηρίο των 54MP θα λανσαριστεί αργά το 2015, ή νωρίς το 2016 και αυτό η εταιρία θα το κρίνει ανάλογα με το επίπεδο του ανταγωνισμού. Ο δε νέος αισθητήρας της Sony θα έχει 2460 focusing points και effective focusing area στο 78% όλης της επιφάνειας.

Τι άλλο…

Related posts

Οι Ολυμπιακοί των 150 εκατομμυρίων tweets…

gadgetfreak
14 years ago

Επειδή έχουμε… περιέργεια, μερικές ακόμη ματιές στο Qriosity…

gadgetfreak
16 years ago

Τα εντυπωσιακά Pioneer SE-CH3

gadgetfreak
8 years ago
Exit mobile version