Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Windows 10 desktop – όλα τα νέα χαρακτηριστικά…

Γιατί τα χρειαζόμαστε; τα Windows έχουν 1.5 δις χρήστες…

Αυτά είναι λοιπόν τα Windows 10. Και μιλάμε για λειτουργικό που θα δουλεύει σε desktops, smartphones και tablets.

microsoft_windows_10_

Οι αλλαγές πολλές: νέο Start Menu, καλύτερο multitasking με το Task View, βελτιώσεις στο UI. Πολλά στοιχεία δε θα έρθουν όπως είπε ο κος Joe Belfiore σε “three, four, or five months.”

Θέλετε την εμπειρία Windows 8.1; Ναι αλλά έχετε το Start Screen full screen αντί για Windows 7-style start menu όπως είχαμε δει σε δοκιμές. Νέο και το Action Center που θα δίνει ala Android τη δυνατότητα για Wi-Fi, Bluetooth και άλλα settings. Τα δε Notifications είναι synced σε πολλές συσκευές και έτσι αν αλλάξεις κάτι σε Windows 10 σε smartphone ή tablet ΔΕΝ θα το δεις όταν έρθεις ξανά στο PC. Νέα εμφάνιση και στα settings menus με πιο απλό σχεδιασμό.

Η Microsoft φέρνει και τον personal assistant της στο desktop με το Cortana μέσα. Η εταιρία λέει: “you’ll see Cortana as never before” στα Windows 10 και ισχυρίζεται πως θα είναι primary search εργαλείο για Windows users. Ισχυρίζονται δε πως είναι και πιο έξυπνο το νέο σύστημα: “We wanted to educate Cortana about PC sorts of things,”

Ζητάς π.χ στο Cortana να δείξει slides παρουσίασης PowerPoint και το κάνει: “It really is the world’s most personal digital assistant, and now she’s going to be available to millions and millions of more people,” λένε οι άνθρωποι της εταιρίας.

Τι άλλο νέο;

Συνοπτικά η εταιρία μιλά για:

Related posts

A4-1200 – πρώτη AMD Temash APU

gadgetfreak
11 years ago

JVC 84αρια professional 4K 60P μόνιτορ

gadgetfreak
11 years ago

Geforce 550 και 530: new kids on the – graphics, block…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version