Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

YouTubeKids – στο διαδίκτυο μέσα σε πλαίσια…

Τεράστιο θέμα η ‘κατανάλωση’ media.

Και έτσι έχουμε μια πραγματικά εξαιρετική ιδέα. Η μόλις ανακοίνωσε το YouTube για παιδιά με περιορισμένες επιλογές από κινούμενα σχέδια, μουσική, εκπαίδευση και λίγο exploring αλλά και μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο και στην χρήση του διαδικτύου.

Στην Ελλάδα όπως λένε οι στατιστικές το 65,4% των παιδιών ηλικίας 7 – 12 ετών χρησιμοποιούν καθημερινά PC και το 55,7% σερφάρει καθημερινά στο Internet (πηγή FocusBari, περίοδος Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014).

“Τα ελληνόπουλα αγαπούν περισσότερο τα παιχνίδια (ποσοστό 88,5%), τα τραγούδια (50%) και η αναζήτηση πληροφοριών (46,6%, με μεγαλύτερο ποσοστό στις ηλικίες 10 – 12)”

Στις επιλογές έχουμε Search, Gmail, Maps και YouTube για τη νέα app που θα είναι διαθέσιμη και για iPhone και Android.

Related posts

Bucket Wheel Excavator – ή αλλιώς το μηχάνημα που κόβει βουνά…

gadgetfreak
11 years ago

Sony Full LED HX95 Series – αναμένοντας το κορυφαίο direct LED…

gadgetfreak
14 years ago

Olympus Stylus SP-820UZ iHS

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version