Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Νέο Apple MacBook

Αποκτά οθόνη Retina και είναι 24% πιο λεπτό από το MacBook Air. Φρέσκο από το event στο San Francisco Yerba Buena Center…

2

Τελικά υπάρχει πάντα το πιο λεπτό. Μετά την αναμονή η Apple αποκάλυψε το νέο MacBook Air με μια high-resolution οθόνη. Με την απλή ονομασία MacBook είναι ένα 12.1αρι με πάχος 13.1mm σε σύγκριση με τα 17.3mm του 11αριου MacBook Air – διαφορά 24% ενώ το βάρος είναι στα 907 γραμμάρια.

Το μοντέλο αποκαλύφθηκε στο Apple Watch event, με τον Apple SVP Global Marketing κο Phil Schiller να περιγράφεται ως “most efficient notebook ever created”. Τι άλλο θα έλεγε η εταιρία…

Λοιπον τι άλλο νέο στα specs;

Το νέο MacBook έχει οθόνη Retina με ανάλυση pixel 2,304 x 1,440, panel στα 0.8mm ενώ είναι και το πρώτο fanless MacBook ίσως και χάρη στον Intel Core M CPU μέσα. Το μηχανάκι έχει ένα σύστημα USB type-C με πάχος στο 1/3 ενός κανονικού USB ένα reversible καλώδιο που δίνει ρεύμα, HDMI, USB, DisplayPort και VGA σε μια σύνδεση.

Νέο και το trackpad που η εταιρία ονομάζει Force Touch Trackpad και χρησιμοποιεί αυτό που η εταιρία ονομάζει Taptic Engine για καλύτερη αίσθηση στο clicking.

Θα ξεκινά από τα $1,299 σε base model με Intel HD Graphics 5300, 8GB μνήμη και 256GB SSD ενώ θα υπάρχει μοντέλο για $1,599 με 1.2GHz dual-core Intel Core M CPU, Intel HD Graphics 5300, 8GB RAM και 512GB SSD. Σε silver, space grey και gold αν ρωτάτε για χρώματα.

Related posts

Το Facebook προσθέτει map view για το Places…

gadgetfreak
13 years ago

Flickr – νέος Beta σχεδιασμός…

gadgetfreak
11 years ago

OMAP 5: διαχειρίζεται 8GB μνήμης…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version