Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media, tech talk / science

Νέες αλλαγές στο Facebook

Το τέρας των social media ρίχνει μερικές αλλαγές που θα δείτε στο επόμενο διάστημα να έρχονται στα αγαπημένα σας profiles!

temporary-profile-pic_vacation

Υποστήριξη Video

Με το video support οι users μπορούν και γράφουν ένα σύντομο looping clip στη θέση της φωτογραφίας του profile photo. Αναβαθμισμένα photo/video thumbnails μπορού να καταλαμβάνουν και μεγαλύτερη τμήμα ενώ είναι centered στο μέσο κάθε profile.

Οι temporary profile εικόνες δε μπορούν να προγραματιστούν για να γυρίσουν πίσω στην κανονική στον χρόνο που ορίζεις. Το χαρακτηριστικό το προσέθεσαν γιατί πολλοί χρήστες έχουν την τάση να αλλάζουν τα profiles με στόχο να υποστηρίξουν μια πολιτική ιδέα ή κάποιο special event.

Τι άλλο αλλάζει;

Νέο τμήμα στο Profile

Το νέο τμήμα ακόμη δίνει βιογραφικά στοιχεία που πριν ήταν θαμένα πιο βαθειά με options για να δείχνουν ή να κρύβουν οι χρήστες κάθε field. Νέα και η δυνατότητα να γράφουν οι χρήστες one-sentence προσωπικό βιογραφικό και να διαλέγουν πέντε showcase φωτογραφίες. Η πρόσβαση στις photos και τους friends του καθενός έχει μετακινηθεί και στην κορυφή της profile page.

Το Facebook σημειώνει δε πως οι αλλαγές αρχικά δοκιμάζονται σε μικρό αριθμό iPhone app users στην California και το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ από την Παρασκευή τα profiles θα είναι πιο διάσπαρτα.

Related posts

Panther Point Ivy Bridge chipset: το τσίπσετ υποστήριξης του επόμενου PC σου…

gadgetfreak
13 years ago

Google Blogger: με νέα ‘δυναμική’ σχεδίαση…

gadgetfreak
13 years ago

Το τέλος των Windows XP…

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version