Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Fractal Design Define Nano S PC

Μπορεί όπως λέμε να είναι μια αγορά που πέφτει κατακόρυφα, αλλά έχουν άλλη χρήση…

fractal desing

Αυτή είναι μια mini-ITX PC case με πολύ ενδιαφέρον αφού υπόσχεται την ισχύ των ‘μεγάλων’ με το 50% του μεγέθους και αθόρυβη λειτουργία. Η Fractal Design λοιπόν ρίχνει αυτό, το mini-ITX Define Nano S, ένα mini-ITX PC κουτί που μπορεί να δεχθεί και high-end, full-size στοιχεία αλλά κυρίως, υπόσχεται καλύτερη απορόφηση ήχου και ATX-like σχεδιασμό.

Τι κάνει;

Με διαστάσεις 203x344x412mm και βάρος 5 κιλά, μπορεί να δεχθεί 160mm PSUs αλλά μέχρι και μήκους 315mm dual-slot κάρτες γραφικών αλλά και 162mm tall CPU coolers. Έχει χώρο για τέσσερα drives, είτε στο πίσω της motherboard, είτε σε κέθετη πλάκα HDD/SSD.

Υποστηρίζει και κανονική και liquid ψύξη ενώ έχει και μαζί έναν ανεμιστήρα Fractal Design Dynamic GP14 140mm και Dynamic GP12 120mm στο πίσω μέρος. Υπάρχουν δε μέχρι και έξι διαφορετικές θέσεις ανεμιστήρα. Στο σύστημα liquid cooling υποστηρίζει 140/120mm ψύκτρες αλλά και 240mm πάνω και 280mm μπροστά. Μαζί με θέσεις για όλα τα παρελκόμενα.

Η σειρά Fractal Design πάντα εστιάζει στην ηχομόνωση και έχει άφθονη σε διάφορα σημεία όπως και ModuVent στο πάνω μέρος του κουτιού.

Θα κοστίζει €69.99 σε κανονική έκδοση και €74.99 σε Window version, μόνο σε μαύρο.

Related posts

“Rocket Lake” – Οι ολοκαίνουργιες Intel 11th-Gen CPU

gadgetfreak
3 years ago

Windows 8.1 Update 1 – Boot to Desktop ενεργό by Default;

gadgetfreak
10 years ago

Google Analytics: τώρα μετρούν και την ταχύτητα του site…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version