Gadgetfreak :: Not Just Tech
android World, mobile / smartphones

MWC 2016 – Samsung Galaxy S7

Το smartphone ναυαρχίδα της εταιρίας είναι εδώ.

samsung-galaxy-s7

Ένα ραφιναρισμένο μοντέλο με βελτιώσεις αλλά καμία ανατροπή στην ουσία, καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Επιστρέφει η θύρα – expandable memory slot, ενώ για άλλη μια φορά το Galaxy S7 είναι λίγο πιο παχύ από το Galaxy S7 Edge. Με το S7 ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 200GB λοιπόν, έχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή μέχρι και 5 μέτρα κάτω από το νερό για 30 λεπτά, ενώ τη μεγάλη αλλαγή υπόσχονται στη φωτογραφία.

Καλύτερες επιδόσεις low-light αν και από τα 16 megapixels πάμε στα 12. Μεγαλύτερα τα pixels όμως για 56% περισσότερο φως ενώ το διάφραγμα f/1.7 δίνει πολλές υποσχέσεις.

Το νέο S7 είναι “Always On” λέει η εταιρία. Τι σημαίνει; πως χάρη σε οθόνη AMOLED και τον Snapdragon 820 με το always-on δείχνει calendar, notifications και απλά wallpaper στη lock screen χωρίς να πέφτει η μπαταρία. Λένε έστω.

Το δε S7 κουμπώνει με το νέο $100 Gear VR και τη νέα Gear 360 κάμερα για ιδιαίτερα βίντεο χωρίς ράψε/κόψε των βίντεο. Νέο και το TouchWiz, το customized Android του Galaxy S7, νέο και το gaming hub. Και τώρα τι γίνεται με το Edge; Δεν έχει και πολλές αλλαγές, αλλά δίνει, για κάποιο λόγο, καλύτερη σχέση με το Yahoo – improved edge experience, με νέα, ειδήσεις κ.α στην ιδιαίτερη οθόνη.

Η ναυαρχίδα του Κορεάτη παρουσιάστηκε. Και θα πωλείται από τις 11 Μαρτίου.

Galaxy S7 Specs:

Και ήδη έχουμε τα πρώτα benchmarks αλλά και τη σύγκριση με το iPhone 6s Plus στον τομέα της κάμερας.

Related posts

Το νέο LG G6

gadgetfreak
7 years ago

Πρώτο official teasάρισμα για το Galaxy S4 σε Facebook Page…

gadgetfreak
11 years ago

Android 5.0 “Lollipop” Screenshots

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version