Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun

PS4 3.50 System software Update

DarthVader-21

Έτοιμοι παλικάρια; Νέο και φρέσκο από το φούρνο το System software Update. Πάμε να δούμε τι έχει;

Friend Online Notification – Θέλετε να μάθετε τη στιγμή που οι φίλοι είναι online; Με αυτή την ενημέρωση, μπορείτε, προσθέσαμε μια επιλογή για να ενημερώνεστε όταν μέλη από τo friend list (λίστα φίλων) συνδεθούν στο δίκτυο. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένους φίλους.

Appear Offline – Μερικές φορές θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσετε μια ταινία χωρίς να σας διακόπτουν. Τώρα είναι πιο εύκολο να είστε “ινκογκνίτο”, καθώς έχουμε προσθέσει τη δυνατότητα να εμφανίζεστε εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να καθορίσετε εάν θέλετε να εμφανίζεστε εκτός σύνδεσης όταν συνδέεστε (log-in) από το Προφίλ σας ή από το Quick Menu.

User Scheduled Event – Τώρα είναι πιο εύκολο να οργανώσετε μια συνεδρία παιχνιδιού (game session). Προσθέσαμε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε μια μελλοντική συνεδρία παιχνιδιού με τους φίλους σας στο σύστημα. Όταν ξεκινήσει το event σας, οι χρήστες που εγγράφηκαν για το event θα προστεθούν αυτόματα στο πάρτυ σας ώστε να αρχίσετε να παίζετε αμέσως.

Remote Play (PC/Mac) – Φέρνουμε το PS4 Remote Play σε Windows PC και Mac. Αυτή η δυνατότητα δεν θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή στην beta, αλλά μπορείτε να την περιμένετε σύντομα.

PlayStation Plus – Μια νέα επιλογή του PlayStation Plus θα σας επιτρέψει να ελέγξετε εύκολα και να διαχειριστείτε το online storage.

Dailymotion, new service partner in Share feature
– Dailymotion, μια πρόσθετη υπηρεσία live streaming, θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες PS4 για να ενισχύσει την εμπειρία του broadcast. Όπως και στις άλλες υπηρεσίες live streaming του PS4, οι χρήστες θα απολαύσουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Activity Feed, What’s New Broadcast Info Tile, Live Detail and Live from PlayStation.

Ωραίο πράγμα η αναβάθμιση.

Related posts

Double Dragon: Neon Gameplay trailer…

gadgetfreak
12 years ago

‘A Day With PlayStation’

gadgetfreak
11 years ago

Για να δούμε τους εξομοιωτές πτήσης στα σοβαρά…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version