Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media, tech talk / science

CES 2017 – RAZER Project Valerie

To Project Valerie είναι ένα gaming laptop. Όχι όμως τυχαίο. Έχει τρεις οθόνες. Ναι. Και είναι αυτό που ο gaming computer κατασκευαστής αποκαλεί: “world’s first concept design for portable multi-monitor immersive gaming.” Στα specs;

Το Project Valerie looks έχει οθόνες 17.3-inch 4K IGZO με NVIDIA G-SYNC™ τεχνολογία για υψηλό framerate όπως και 180 NVIDIA Surround View gaming. Υπάρχει και νέο 17-inch Razer Blade Pro με τα πλήκτρα Ultra-Low-Profile Mechanical αλλά και Razer Chroma, για τα μόνιτορ, το pad.

Η Razer δε λέει πως οι creative pro θα περιμένουν και 100% Adobe RGB ακρίβεια. Η κατασκευή είναι unibody CNC αλουμίνιο με 1.5′ πάχος και βάρος κάτω από 4 κιλά. Με τρια monitors!

Είναι και VR-ready. Με τη NVIDIA GeForce GTX 1080 που μπορεί και δουλεύει το HTC Vive™ and Oculus Rift, so if you are tired to stare at the huge tri-monitor, you can always switch to a VR-headset!

Πότε θα ‘φανεί’; το καλοκαίρι του 2017.

Related posts

Ζουν και… θα ζουν και θα βασιλεύουν τα XP! Oι μισοί executivάδες θα τα κρατήσουν μετά το 2014!

gadgetfreak
16 years ago

Επαναστατικές Toshiba μπαταρίες για Ηλεκτρικά Οχήματα – Φόρτιση για 320 χιλιόμετρα σε 6′

gadgetfreak
9 years ago

Ιαπωνία: επισκεύασαν κύριο οδικό άξονα σε έξι ημέρες…

gadgetfreak
15 years ago
Exit mobile version