Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Το νέο ασύρματο Sony φλας HVL-F45RM

Είναι ολοκαίνουργιο, λειτουργεί και ασύρματα και θα είναι στην αγορά το Μάρτιο. Το νέο φλας HVL-F45RM της Sony βελτιώνει τις δυνατότητες του συστήματος φωτισμού που ελέγχεται με ραδιοσήματα, προσφέροντας μια compact επαγγελματική λύση για τις φωτογραφίες σας, σε συνδυασμό με το υπάρχον ασύρματο τηλεχειριστήριο FA-WRC1M και το δέκτη FA-WRR1. Αυτό το φλας, το οποίο σχεδιάστηκε για να συμπληρώνει τις compact φωτογραφικές μηχανές της σειράς E-mount της Sony στις οποίες περιλαμβάνονται full-frame μοντέλα α7, παράγει μέγιστη απόδοση φωτός ύψους GN45.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται επαρκής φωτισμός ακόμα και σε λήψεις με φωτισμό σε αντανακλώμενη επιφάνεια (bounce lighting) ή φλας υψηλής ταχύτητας συγχρονισμού (HSS – high-speed-sync). Χάρη στις δυνατότητες τηλεχειρισμού με ραδιοσήματα του HVL-F45RM, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πομπό ή δέκτη σε απόσταση μέχρι και 30 μέτρα, και είναι ιδανικό για δημιουργικό φωτισμό με πολλαπλά φλας. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα οπτικά συστήματα φλας, τα φλας με τηλεχειρισμό ραδιοσημάτων δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε άμεση ευθεία με τα στοιχεία για να λειτουργούν σωστά, ενώ ελαχιστοποιείται οποιαδήποτε επίδραση του έντονου ηλιακού φωτός στη μετάδοση και τον έλεγχο του σήματος.

Το φλας HVL-F45RM διαθέτει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι 210 bursts, και μπορεί να περιστραφεί μέχρι 150o κάθετα, 360o οριζόντια και 8o προς τα κάτω, προσφέροντάς σας μέγιστη ευελιξία. Η δυνατότητα χρήσης έχει μεγιστοποιηθεί χάρη στη νέα μεγάλη, φωτεινή οθόνη LCD, με LED, που σχεδιάστηκε για να αντέχει στη σκόνη και την υγρασία3 και διαθέτει ένα ανανεωμένο σύστημα μενού που μιμείται τα συστήματα των τελευταίων φωτογραφικών μηχανών της Sony.

Related posts

Canon EOS 5DS + Canon EOS 5DS R

gadgetfreak
9 years ago

Τα 14 εκατομμύρια αναμένεται να φτάσουν οι πωλήσεις PS3 το 2010: 'θύμα' η Microsoft

gadgetfreak
14 years ago

M&S Christmas TV Ad 2017 – Paddington & The Christmas Visitor

gadgetfreak
7 years ago
Exit mobile version