Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun, legends / special

Λανσάρισμα για το Nintendo Switch

Στους ειδικούς των gadget και του gaming είναι γνωστό και ως The Switch. Και ετοιμάζεται πλέον να μπει στην αγορά. Ναι, το μηχανάκι έχει Release date‎: ‎WW: March 3, 2017.

Με κόστος Ή ¥29,980 η επόμενη game console της Nintendo έρχεται αύριο και θα κοστίζει $300 / €300. Και είναι μια hybrid λύση που μοιάζει και με tablet! Μετά την επιτυχία του Wii, αλλά και την αποτυχία του Wii U, η next-generation κονσόλα ονομάζεται Switch. Με τους ’Joy-Con’ game controllers, μάθαμε και για έναν νέο game controller, τον ‘Pro’, όπως και τις ’Joy-Con Wheels’ για το Mario Kart. Στο launch event λοιπόν, η Nintendo επιβεβαίωσε πως το Switch θα είναι στην αγορά στις 3 Μάρτη για $300 / €300, θα είναι region-free ενώ θα προσφέρει και πολλά mini games στο πακέτο ’1-2 Switch. Ακόμη με τα ‘Legend of Zelda: Breath of the Wild’ όπως και το νέο 3D ’Super Mario’ επιβεβαιώθηκαν όπως και τα games: ‘Mario Kart 8 Deluxe’, ‘Splatoon 2’, ‘Super Mario Odyssey’, ‘Minecraft: Story Mode’, ‘Skylanders Imaginators’, ‘Rayman Legends’, ‘Skyrim’, ‘Minecraft’, ‘NBA 2K18’, and ‘Arms’ αλλά και μια paid online service όπως το PlayStation Network και το Xbox Live για online “free trial period at launch” με classic games των NES και Super Nintendo.

Το χειρίζεσαι με το Joy Con που έχει κάτι που ονομάζεται advanced haptic feedback, το “HD Rumble.” Η εταιρία ισχυρίζεται πως είναι τόσο ακριβές που μπορεί να προσομοιώσει παγάκια που πέφτουν σε ένα ποτήρι ή την αίσθηση του νερού στο ποτήρι. Το δε αριστερό Joy Con controller έχει και IR κάμερα με την οποία μετρά αποστάσεις.

Related posts

RJ Romain Jerome Space Invaders – ρολόι για geeks…

gadgetfreak
13 years ago

Sony PlayStation Now – τώρα σε open beta…

gadgetfreak
10 years ago

Angry Birds Rio for Android – αναβάθμιση…

gadgetfreak
10 years ago
Exit mobile version