Gadgetfreak :: Not Just Tech
ecotech / electric, futuristas / iDea, transport / concept

Skoda Vision E Concept

Η Škoda έριξε τα πρώτα design sketches για το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα. Και είναι το concept car που θα κάνει ντεμπούτο στο Shanghai Motor Show 2017 (19-28 Απριλίου). Ναι, το Vision E Concept είναι ένα δυναμικό πενταθέσιο SUV με all-electric κίνηση. Δείτε το.

Η μελέτη οδηγεί στο όραμα της εταιρίας. Μέχρι το 2025 και πέρα από το Superb plug-in hybrid του 2019, πέντε μοντέλα πλήρως ηλεκτρικά.

Το Vision E Concept έχει μήκος 4,645mm, πλάτος 1,917mm και ύψος 1,550mm με μεταξόνιο 2,850mm, και δυναμικό look χάρη στους μικρούς πρόβολους.

Το electric σύστημα έχει δύο μοτέρ με 225 kW ισχύ για 180 χλμ/ώρα ταχύτητα και μπαταρίες lithium-ion φυσικά. Εμβέλεια 500 χιλιόμετρα και είτε all-wheel κίνηση, είτε σε δύο τροχούς. Το πρωτότυπο έχει level 3 αυτόνομη κίνηση.

Related posts

Mercedes-Benz 300SL Gullwing – μια classic ομορφιά σε βίντεο…

gadgetfreak
14 years ago

Jaguar E-type 60 Collection

gadgetfreak
5 years ago

Revival Vest

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version