Gadgetfreak :: Not Just Tech
iOS World, mobile / smartphones

Συμφωνία για Apple και Samsung Display – 92 εκατομμύρια OLED Panels για το iPhone 8

Η Apple έγραψε στο χαρτί. Η συμφωνία με την Samsung έγινε για αγορά 92 εκατομμυρίων curved OLED panels καθώς η εταιρία με το μισοφαγωμένο μήλο ετοιμάζει τις παραγωγικές της γραμμές για το hi end iPhone 8 της.

Πηγές αναφέρουν πως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple είχε παραγγείλει 70 εκατομμύρια μονάδες panels από τη Samsung, αλλά φαίνεται πως πηγές από το Koreaτικό ET News, το Chosun Biz και άλλα media outlets, λένε πως η Apple ανέβασε τη ζήτηση για OLED ώστε να πάει πέρα και από το 2017.

“Based on the contract, Samsung Display will ship 70-92 million small-size OLED panels to Apple in 2017, said the reports. This means that about 30% of iPhone devices shipped in 2017 will come with curved OLED panels, given that Apple currently ships about 200 million iPhone devices a year”

Οι πληροφορίες λένε για μοντέλα OLED iPhone μαζί με τα πιο τυπικά iPhone 7S και 7S Plus με κανονικά LCD panels. Πέρα από ένα 5.2αρι με edge-to-edge οθόνη, το επανασχεδιασμένο “10th anniversary” iPhone θα είναι από γυαλίκ, με wireless φόρτιση, χωρίς Home κουμπί και ακόμη υψηλότερη τιμή.

Related posts

Την τεχνολογία ‘ηλεκτρονικού πορτοφολιού’ σχεδιάζει η Google…

gadgetfreak
13 years ago

Το τέλος του flash…

gadgetfreak
12 years ago

Στα φανερά το ‘μεσαίο’ Nokia E6…

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version