Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics, gadgets / stuff

Έκθεση CES 2018 – Η νέα 2.1ch compact μπάρα ηχείων Sony HT-SF200

Η νέα 2.1ch compact μπάρα ηχείων της Sony, η HT-SF200, προσφέρει αίσθηση κινηματογραφικού ήχου από την άνεση του καναπέ σας, ενώ ταιριάζει όμορφα με το χώρο σας, χάρη στον σχεδιασμό της που συμπληρώνει οποιοδήποτε έπιπλο στο οποίο τοποθετείται.

Η κομψή και στιλάτη μπάρα ηχείων διαθέτει ενσωματωμένο subwoofer και υποστηρίζει codec Dolby Digital, για να αναπαράγει απαράμιλλο ήχο στο χώρο σας. Παρά το μικρό της μέγεθος, το γεγονός ότι διαθέτει S-Force PRO Front Surround δημιουργεί εφέ που δίνει την αίσθηση ότι είστε περιτριγυρισμένοι από ηχεία, χωρίς όμως καλώδια να κρέμονται σε όλο το δωμάτιο.

Απλή συνδεσιμότητα

Κρατήστε το χώρο σας καθαρό χωρίς ακαταστασία, απλώς, συνδέστε την SF200 με την τηλεόρασή σας μέσω HDMI ARC, Optical ή Bluetooth® .Μπορείτε να συνδέσετε ακόμα και ασύρματα συσκευές smart μέσω της τεχνολογίας Bluetooth®.Εναλλακτικά, για τις στιγμές που θέλετε να συνδεθείτε γρήγορακαι να παίξετε ένα τραγούδι αμέσως, η SF200 διαθέτει είσοδο USB, για να συνδέσετε τη συσκευή USB σας για εύκολη αναπαραγωγή.

Ο τέλειος συνδυασμός

Περιλαμβάνει τα πάντα σε ένα κομψό περίβλημα που ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου.Είναι ιδανική για μικρούς χώρους, αφού χωράει άνετα σε ράφια ή σε βάση για κονσόλες, είτε μπροστά είτε δίπλα από την τηλεόρασή σας. Τα υλικά της, όπως το «δερμάτινο» πάνω μέρος και οι σύνθετες πλευρές της, έχουν συνδυαστεί για να εναρμονιστεί στο χώρο σας και να ταιριάζει με το στυλ σας.Αυτή η μπάρα ηχείων διατίθεται σε δυο μοντέρνα χρώματα, μαύρο ανθρακί (HT-SF200) ή λευκό κρεμ (HT-SF201).

Τα μοντέλα HT-SF200 και HT-SF201 θα κυκλοφορήσουν τέληΦεβρουαρίου/αρχές Μαρτίου του 2018.

Related posts

Weber ψησταρία – με στιλ…

gadgetfreak
13 years ago

iCEdot Crash Sensor – για ασφάλεια στον ποδηλάτη…

gadgetfreak
12 years ago

Δουλειές στην Κίνα;! Ένας designατος μεταφραστής…

gadgetfreak
14 years ago
Exit mobile version