Gadgetfreak :: Not Just Tech
android World, mobile / smartphones

IFA 2018 – To νέο OLED Xperia XZ3

Όπως περιμέναμε τελική Sony στην IFA 2018 έριξε, γρήγορα, γρήγορα, μια νέα ναυαρχίδα. Είναι το Xperia XZ3 και ξεχωρίζει γιατί δίνει πλέον άλλη οθόνη: μια 6άρα curved OLED μαζί με το Snapdragon 845 SoC.

Ναι, μια είναι η μεγάλη έκπληξη. Είναι πως το Xperia XZ3 είναι πλέον με OLED οθόνη, μια πανέμορφη ανάλυσης 2880×1440 οθόνη με panel της ίδιας της εταιρίας και 537 ppi pixel density. Μαζί και η τεχνολογία Sony Triluminos όπως και το X-Reality ενώ υπάρχει HDR όπως και Corning Gorilla Glass 5 γυαλί.

Η Sony δε είναι και από τις λίγες εταιρίες που δεν έχει ετοιμάσει σχέδιο με notch αλλά είναι κομψό. Με διαστάσεις 158x73x9.9mm, βάρος 193g, αλουμίνιο και αδιαβροχοποίηση IP65/68 rated.

Στο hardware έχεις ότι και με το Xperia XZ2, άρα Qualcomm’s Snapdragon 845 SoC με 4GB RAM 64GB μέσα επεκτάστιμα με microSD. Ακόμη: 801.11ac WiFi, Bluetooth 5.0, NFC, μπαταρία 3,300mAh με τεχνολογία Sony Qnovo και fast charging.

Η κάμερα είναι 19-megapixel f/2.0, 1.22µm Motion Eye με PDAF και laser AF, BIONZ επεξεργαστή πίσω. Μπροστά, άλλαξε και έχεις 13-megapixel f/1.9 με autofocus.

Το Xperia XZ3 τρέχει Android 9.0 Pie με τον Xperia και βγαίνει σε: black, green, red και white silver.

Related posts

BlackBerry – έρευνες για το πορνογραφικό περιεχόμενο…

gadgetfreak
14 years ago

Το PayPal κάνει το smartphone ταμείο…

gadgetfreak
14 years ago

Αυτά είναι τα πρώτα Windows Phone κινητά με “Windows” Branding…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version