Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics, tech talk / science, transport / concept

Ποια μοντέλα της αγοράς έχουν νέους αισθητήρες Sony

Μόνο η Canon εκτός από τη Sony κάνει κάτι στον τομέα του imaging. Και φαίνεται πως σε μια επίσκεψη στα έγκατα της μαμάς-Sony, στο τεράστιο εργοστάσιο του Kumanoto θα δει κανείς να κατασκευάζονται εκατομμύρια αισθητήρες εικόνας το χρόνο. Τώρα, η ιαπωνική εταιρία ανανέωσε την database της και…

…όπως λένε στο SonyAlphaRumors.com ο κατάλογος περιλαμβάνει και νέους αισθητήρες που μπορούν άλλες εταιρίες να αγοράσουν για τα μοντελάκια τους από το τμήμα Sony Semiconductor Manufacturing Corporation που λειτουργεί ανεξέρτητα.

Ο νέος Sony IMX571 είναι ένας αισθητήρας APS-C με back-illuminated (BSI) σχεδίαση και 26MP που μπορεί να είναι στη Fujifilm X-T3, ο IMX410 full-frame είναι 24MP BSI και μπορεί να είναι στη Nikon Z6 mirrorless ή/και την Panasonic Lumix S1 full-frame mirrorless ενώ υπάρχουν και δύο medium-format μοντέλα, το 150MP MX411 BSI που έχει η Phase One IQ4 και το 100MP IMX461 BSI που έχει η Fujifilm GFX100S.

Από τα υπόλοιπα τεμάχια το 24MP IMX271 APS-C ξεχωρίζει όπως και δύο αισθητήρες Micro Four Thirds, οι 20MP IMX272 και 11MP IMX299 με τον πρώτο ίσως να μπαίνει στην mirrorless Olympus OM-D E-M5 Mark II.

Χαμός…

Related posts

Bionic Sailboat

gadgetfreak
11 years ago

2015 Lexus NX

gadgetfreak
10 years ago

Τέσσερις νέοι Sony E-mount φακοί μέχρι τον Ιούνιο

gadgetfreak
2 months ago
Exit mobile version