Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Το ‘αόρατο’ Dell OptiPlex 7070 Ultra all-in-one PC

Για να πούμε την αλήθεια τα όλα-σε-ένα μηχανάκια υπολογιστή είναι σούπερ. Αλλά είναι μετά από ένα διάστημα… εκνευρισμός! Τα non-upgradeable all-in-one PCs δεν αξίζει όμως να τα απορρίψουμε από τις επιλογές μας αν υπάρχει λύση. Μια από αυτές μπορεί να είναι το Dell OptiPlex 7070 Ultra. Τι είναι;

Είναι ένα mini PC που έχει σχεδιαστεί ώστε να μετατρέπει ένα monitor σε σπονδυλωτό all-in-one μηχανάκι! Το Dell OptiPlex mini PC είναι αόρατο πρακτικά στο γραφείο μας αφού με διαστάσεις 3.78 x 10.09 x 0.78 ίντσες μπορεί να ‘συρθεί’ σε ένα monitor stand στο πίσω μέρος!

Το σημαντικό είναι πως όμως το OptiPlex 7070 Ultra, όπως λέει το PCMag, είναι και το πρώτο all-in-one που είναι modular, upgradeable σε κάποιο βαθμό έστω. Απευθύνεται και σε όποιους κάνουν λίγο photo editing και video editing, αλλά κατά βάση θέλουν ένα mini PC για παραγωγή ύλης, λίγο gaming και ψυχαγωγία.

Το 7070 Ultra έχει 8th-generation Intel i3 μέχρι i7 επεξεργαστές και μέχρι 64GB RAM και 1TB SSD, ενώ υποστηρίζει και Power Delivery. Θα ταιριάζει σε πολλά μόνιτορ μέχρι τις 27′ ενώ υπάρχει και VESA mount λύση για να το κουμπώσετε πίσω. Καλό αν και ακριβούτσικο.

Related posts

Τι είναι το SOPA;

gadgetfreak
12 years ago

VAIO SX12 και SX14 Red Edition

gadgetfreak
4 years ago

Αναβολή για τη ψήφιση των νόμων SOPA και PIPA…

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version