Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Canon EOS Ra – Full Frame κατασκευασμένη για αστροφωτογραφία

H Canon επεκτείνει την εμβληματική της και ασυμβίβαστη σειρά πλήρους καρέ EOS R System, με την κυκλοφορία της EOS Ra, της πρώτης φωτογραφικής μηχανής πλήρους καρέ του κατασκευαστή, ειδικά για αστρονομική φωτογραφία.

Η EOS Ra είναι μοναδική στο είδος της στην αγορά. Σε αντίθεση με άλλες φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ για αστροφωτογραφία, είναι φορητή και δε χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία και σύνδεση με υπολογιστή, με αποτέλεσμα την εξαιρετική ποιότητα εικόνας χωρίς χρήση οργάνων, αλλά επίσης και στη φωτογραφία διαστήματος, σε συνδυασμό με ένα ευρύ σύνολο οπτικών διατάξεων..

Η φωτογραφική μηχανή μοιράζεται χαρακτηριστικά με την EOS R, η οποία κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018. Η EOS Ra κληρονομεί την ταχύτερη, στον κόσμο, αυτόματη εστίαση αυτής της μηχανής, την ικανότητα να εστιάζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέχρι και -6EV, έναν πλήρους καρέ αισθητήρα CMOS 35mm με σχεδόν 30,3 εκατομμύρια ενεργά pixels, και τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8.

Παράλληλα με το γεγονός ότι διαθέτει αυτή την προηγμένη οπτική τεχνολογία αιχμής, η EOS Ra αποτελεί ένα τροποποιημένο μοντέλο EOS, το οποίο έχει αναπτυχθεί ως άμεση απάντηση σε συγκεκριμένες ανάγκες των αστροφωτογράφων που επιθυμούν να καταγράψουν τα μοναδικά χρώματα του διαστήματος και των αστερισμών.

Related posts

CES 2013 – JVC GC-PX100

gadgetfreak
11 years ago

Υβριδική υπερτεχνολογία στο Intel Hades Canyon NUC

gadgetfreak
6 years ago

Το επαναστατικό Airbus Luxe ACH160

gadgetfreak
2 years ago
Exit mobile version