Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

CES 2020 – Όλες οι νέες Sony TV του 2020

Για να δούμε αρχικά σε βιντεάκια τι έχουν τα μοντελάκια τα φρέσκα… – KAI σε βίντεο!

Η Sony ανακοινώνει νέες 8Κ, OLED και 4Κ Full Array LED τηλεοράσεις με προηγμένη ποιότητα εικόνας και ήχου

Νέες 75″ 8K Full Array LED και 48″ 4K OLED προστέθηκαν στις σειρές τηλεοράσεων της Sony, προσφέροντας υψηλή τεχνολογία σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων

Η Sony Europe ανακοίνωσε μια ευρεία γκάμα νέων, προηγμένων τηλεοράσεων, τη νέα ZH8 8K Full Array LED, την A8 (55” και 65”), την A9 (48”) 4K OLED, την XH95 και XH90 4K Full Array LED. Η νέα σειρά τηλεοράσεων της Sony ενσωματώνει τις καλύτερες τεχνολογίες που διαθέτει η εταιρεία, ώστε να αποδώσει το περιεχόμενο στην οθόνη, σύμφωνα με την πραγματική πρόθεση του δημιουργού. Με τη νέα αυτή σειρά τηλεοράσεων, η Sony επιδιώκει να προσφέρει στην αγορά την πιο συναρπαστική εμπειρία, με κορυφαία ποιότητα εικόνας, πρωτοποριακό ήχο και απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, μέσα από μεγάλες, premium οθόνες.

Χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο επεξεργαστή εικόνας X1™ Ultimate της Sony, επιτυγχάνεται καθαρή ποιότητα εικόνας με μοναδική ευκρίνεια, για μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Κύριο στοιχείο στη διαδικασία θέασης είναι ο ήχος υψηλής ποιότητας και τα νέα μοντέλα διαθέτουν τη λειτουργία Sound-from-Picture Reality™, η οποία δίνει στους καταναλωτές την αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται απευθείας από την οθόνη.

Τα νέα μοντέλα θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το περιεχόμενο, σύμφωνα με την πρόθεση του δημιουργού με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, προσφέροντας περιεχόμενο Netflix με ποιότητα επαγγελματικού στούντιο και IMAX® Enhanced™ (σε επιλεγμένα μοντέλα), φέρνοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι.

Οι νέες τηλεοράσεις της Sony παρουσιάζουν, επίσης, τη νέα τεχνολογία Ambient Optimization, η οποία βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας και ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με το φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο, ενισχύοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινά δωμάτια και μειώνοντάς τη σε σκοτεινούς χώρους για τέλεια εικόνα. Ανιχνεύει, επίσης, αντικείμενα στο χώρο, όπως κουρτίνες και έπιπλα που απορροφούν ή ανακλούν τον ήχο και ρυθμίζουν την ακουστική, ώστε να μην γίνονται «εκπτώσεις» στον ήχο που απολαμβάνετε.

Εκτός από τη λειτουργία Ambient Optimization, οι νέες τηλεοράσεις Sony διαθέτουν τη νέα σχεδίαση Immersive Edge. Για να «βυθιστείτε» στην εμπειρία θέασης, μια διακριτική βάση έχει τοποθετηθεί στο άκρο της οθόνης. Η minimal αυτή βάση περνάει σχεδόν απαρατήρητη, προσφέροντας στους θεατές βελτιωμένη εμπειρία χωρίς περισπασμούς.

Για τις gaming κονσόλες επόμενης γενιάς που έρχονται σύντομα, επιλέξτε νέα μοντέλα τηλεοράσεων που θα υποστηρίζουν ανάλυση 8K, υψηλή ταχύτητα καρέ 4K 120fps και γρήγορο χρόνο απόκρισης μέσω εισόδων HDMI για να απολαύσετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση και μια κορυφαία εμπειρία gaming.

Σημεία υπεροχής των νέων τηλεοράσεων της Sony 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέα μοντέλα τηλεοράσεων Sony και βασικά χαρακτηριστικά

ZH8 (μοντέλα 85” και 75”) 8Κ Full Array LED TV

A8 (μοντέλα 65” και 55”) 4K OLED TV

A9 (μοντέλο 48” ιντσών) 4K OLED TV

XH95 (μοντέλα 85”, 75”, 65”, 55” και 49” models) 4K Full Array LED TV

XH90 (μοντέλα 85”, 75”, 65” και 55”) 4K Full Array LED TV

XH85 (μοντέλα 49”, 43”) 4Κ TV

XH81 (μοντέλα 65”, 55”, 49” και 43”) 4Κ TV

XH80 (μοντέλα 85”, 75”, 65”, 55”, 49” και 43”) Τηλεόραση 4Κ

Χ70 (μοντέλα 65”, 55”, 49” και 43”) 4Κ TV

Sony X95H/XH95 Series

Sony XH90 TV

Sony A8H/A8 Series 4K HDR OLED

Sony Z8H/ZH8 Series 8K HDR TV

Related posts

Sony Alpha E-mount – η οικογένεια με τέσσερις ολοκαίνουργιους full-frame φακούς και δυο full-frame μετατροπείς…

gadgetfreak
9 years ago

Nikon 100 Years Anniversary

gadgetfreak
7 years ago

Sleeping Dogs

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version