Gadgetfreak :: Not Just Tech
computing / social media

Λανσάρισμα για το Zoom 5.0

Είναι μια εκπληκτική χρονιά για έναν κλάδο αυτή: για το video conferencing. Και αυτό ειδικά για τη app Zoom που όμως είδε το όνειρο να γίνεται εφιάλτης. Η app είχε πολλά ζητήματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας και η εταιρία μάλιστα χρειάστηκε να…

…βάλει πάγο σε νέα features και να εστιάσει στο ξεκαθάρισμα προβλημάτων στην app.

Φαίνεται λοιπόν πως οι χρήστες Zoom θα έχουν πλέον το Zoom 5.0. Οι αλλαγές έχουν, φυσικά, να κάνουν με την ασφάλεια καθώς υπάρχει πλέον κρυπτογράφηση AES 256-bit GCM ώστε να προστατευτούν τα data όταν θα ‘κινούνται’.

Υπάρχουν όμως και αλλαγές στις επιλογές όπως το data routing όπου ο account admin θα μπορεί να διαλέξει σε ποιες data center regions θα γίνονται τα γίνονται τα meetings. Αυτό έρχεται ως απάντηση σε θέμα που δημιουργήθηκε πως οι κλήσεις Zoom γινόταν routed στην Κίνα και είχε τεθεί ζήτημα ιδιωτικότητας. Το Zoom μάλιστα θα ενεργοποιεί waiting Rooms και passwords by default ώστε να αφαιρείται η πιθανότητα “Zoom bombing”.

Ο κ.Eric S. Yuan, CEO του Zoom είπε: “I am proud to reach this step in our 90-day plan, but this is just the beginning. We built our business by delivering happiness to our customers. We will earn our customers’ trust and deliver them happiness with our unwavering focus on providing the most secure platform.”

 

User experience & controls

Related posts

Google+ – είχε αύξηση 27% τον Μάρτιο στα 61 εκατομμύρια χρήστες…

gadgetfreak
12 years ago

Απίστευτο Reflections Real-Time Ray Tracing Demo

gadgetfreak
6 years ago

Με ανοιξιάτικο… look νέοι VAIO E Series 14P από τη Sony!

gadgetfreak
12 years ago
Exit mobile version