Gadgetfreak :: Not Just Tech
cinemart / music / video, comicmania / books

Ανοίγει το Avengers Campus της Disney

Για να δούμε. Θα συμπέσει το άνοιγμα με την ‘εξαφάνιση’ της πανδημίας; Ιδού! Το νέο Avengers Campus μόλις μάθαμε πως αναμένεται να ανοίξει στο…

…Disney California Adventure και στις 4 Ιουνίου. Φαίνεται πως με βάση το δημοσίευμα του Disney Parks blog το Avengers Campus θα διαθέτει πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Μέσα στο Worldwide Engineering Brige (WEB) οι επισκέπτες θα βλέπουν τον Peter Parker να ‘εφευρίσκει’ νέα gadget ώστε οι κοινοί θνητοί να ‘γινόμαστε’ Avengers.

Εκεί θα υπάρχει και η περιπέτεια WEB SLINGERS: A Spider-Man, μια ride-through ατραξιόν με τον Spider-Man. Ακόμη, η Guardians of the Galaxy — Mission: BREAKOUT περιπέτεια θα μας βάζει με τον Rocket Raccoon να ξεφεύγουμε από τον Collector’s Fortress μέσα από έξι περιπέτειες.

Ο δε Doctor Strange και οι μαθητές του θα μας διδάσκουν τις mystic arts σε ένα αρχαίο sanctum πλημμυρισμένο με χρώματα και φώτα.

Υπάρχει όμως και η Pym Test Kitchen με ωραία κεράσματα για παιδιά, αλλά και η Pym Test Kitchen με μπύρες και cocktail για τους μεγαλύτερους. Οι δε πιο μεγάλοι λάτρεις των Avengers θα μπορούν να φάνε το αγαπημένο… shawarma/γύρο σάντουιτς στο Shawarma Palace food cart, ενώ οι φαν των Guardians of the Galaxy θα δοκιμάζουν περίεργα φαγητά στο Terran Treats food cart και στο τμήμα με την επωνυμία Mission: BREAKOUT!

Οι επισκέπτες θα συναντούν από τον Iron Man μέχρι την Captain Marvel, αλλά και τους Black Panther, Dora Milaje, Black Widow, Ant-Man and The Wasp, Guardians of the Galaxy, Thor όπως και τον Loki.

Οι τυχεροί Αμερικανοί θα μπορούν να δοκιμάσουν το Avengers Campus στην Disney California Adventure στις 4 Ιουνίου!

Related posts

Le Comte de Monte-Cristo – trailer 4K

gadgetfreak
1 week ago

Paramount: θα δοκιμάσει υβριδικούς PS3 τίτλους…

gadgetfreak
13 years ago

Τι είναι ένα Exoskeleton;

gadgetfreak
5 years ago
Exit mobile version