Gadgetfreak :: Not Just Tech
comicmania / books

Apple Event – νέα iPad Pros, χρωματιστά iMacs, AirTags και άλλα

Όλα τα φρέσκα προϊόντα της αμερικανικής εταιρίας και άφθονο χρώμα… άνοιξης! Η Apple λοιπόν μόλις ετοίμασε την πρώτη νέα οικογένεια προϊόντων για το 2021 και μιλάμε για ένα νέο iMac που σχεδιαστικά έρχεται ως ανανέωση 9 χρόνια…

…μετά το νυν, για ένα πανίσχυρο iPad Pro με 5G και τσιπάκι M1! Ακόμη, τα AirTag lost-device tracking gadget έχουν ενδιαφέρον ενώ και το Apple TV 4K με το νέο χειριστήριο είναι εδώ!

Η Apple εξήγησε πως στα tablet της πηγαίνουμε σε μια σημαντική αναβάθιση αφού τα iPads μέχρι σήμερα διέθεταν τα A-series chips των iPhones. Επίσης έχουμε ΠΙΑ έναν USB-C connectorα που επιτρέπει στο iPad να συνδέσεις ΚΑΙ high-resolution monitor ώστε να μπορείς να κατεβάσεις και να δεις πιο εύκολα τις φωτογραφίες.

Το 12.9-inch iPad Pro όμως έχει ένα ακόμη σημαντικό νέο: μιλάμε για οθόνη με LED της τεχνολογίας Mini-LED και άρα για χιλιάδες αντί για εκατοντάδες φωτεινές πηγές πίσω από την οθόνη.

Το δε iPad Pro θα έχει και μια 12-megapixel κάμερα μπροστά με ultrawide φακό που ακολουθεί τους ανθρώπους στο σκοτάδι. Μερικά μοντέλα θα είναι και 5G. Το 11αρι ξεκινά από $799, το 12.9αρι από $1,099 ενώ στην αγορά βγαίνουν 30 Απριλίου στις ΗΠΑ.

Νέα iMac

Τα νέα iMacs όμως είναι επίσης μεγάλη είδηση. Με το Apple custom M1 επεξεργαστικό σύστημα και νέο, πιο λεπτό και με μικρότερα περιθώρεια πλαίσιο. Αλλά και… χρώματα! Ναι, μοντέλα σε “red, blue, purple, orange, yellow, silver, and green”.

Η Apple λέει πως ο υπολογιστής είναι κατά 50% μικρότερος σε μέγεθος και έτσι ‘χωρά’ σε ένα γραφείο το 24αρι πια μοντέλο πιο εύκολα. Η κάμερα είναι 1080p ενώ η οθόνη είναι -λέει η εταιρία- με 4.5K ανάλυση.

Η τροφοδοσία γίνεται με μαγνητικό σύστημα, κάτι σαν το Apple MagSafe για φορτιστές laptop, το πληκτρολόγιο είναι αναβαθμισμένο και έχει emoji πλήκτρο ενώ τα Apple mouse και πληκτρολόγια είναι χρωματιστά όπως τα νέα iMacs.

Οι τιμές ξεκινούν από τα $1,299, με αναβαθμισμένη έκδοση στα $1,499. Εδώ να θυμίσουμε πως τα πρώτα iMacs ήταν πριν από 20 χρόνια επίσης… χρωματιστά!

Το νέο Apple TV 4K, τέλος, κοστίζει $179 με $199.

Related posts

Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Official Trailer

gadgetfreak
2 years ago

All You Need Is Kill

gadgetfreak
12 years ago

Justice League Snyder Cut – “Darkseid & Steppenwolf”

gadgetfreak
3 years ago
Exit mobile version