Gadgetfreak :: Not Just Tech
ecotech / electric, transport / concept

2024 Chevy Equinox EV

General Motors Chair and CEO Mary Barra confirmed during her 2022 CES keynote address that Chevrolet will launch the Chevrolet Equinox EV in the 2024 model year.

Στην ηλεκτρική αρένα αν και ήταν, για να λέμε τις αλήθειες, μια από τις εταιρίες που πρωτοπόρησαν εδώ, και η εταιρία. Είδαμε μάλιστα στο 2022 Consumer Electronics Show (CES) το νέο δημιούργημα της General Motors, την 2024 Chevy Equinox EV και μας άρεσε. Είναι ένα νέο all-electric crossover που θα ‘πατήσει’ πάνω σε…

…πάτωμα της εταιρίας κολοσσού. Και όμως, σε βίντεο δεν το είχαμε δει. Εδώ, σε λίγα δευτερόλεπτα απολαμβάουμε το Chevy Equinox EV σε όλες τις γωνίες.

Πολύ όμορφο μπροστά με γραμμές σε styling που δίνει κίνηση, μπροστά μέρος που φέρνει στο 2022 Chevy Bolt EV και το 2022 Chevy Bolt EUV των ΗΠΑ, αεράτο.

General Motors Chair and CEO Mary Barra confirmed during her 2022 CES keynote address that Chevrolet will launch the Chevrolet Equinox EV in the 2024 model year

Στις γωνίες φαίνεται η θύρα ενώ με άλλο χρώμα οροφής, το 2024 Chevy Equinox EV θα μπορεί να έχει και ένα two-tone look. Το δε Chevy Equniox EV logo έχει μπει με ένα απλό E κοντά στα φώτα.

Αν και οι εικόνες είναι simulated, το βίντεο δείχνει ΚΑΙ μια έκδοση κανονική όπως το LT trim level ενώ το μοντέλο θα βγει έξω αρχικά σε RS trim, άνοιξη του 2023.

Τεχνικά το 2024 Chevy Equinox EV πατάει πάνω στην αρχιτεκτονική EV της εταιρίας με την ονομασία GM BEV3 και την GM Ultium τεχνολογία μπαταρίας όπως και την Ultium τεχνολογία μοτέρα. Αυτονομία στις ΗΠΑ λένε πως θα είναι στα 300 μίλια με $30,000 τιμή.

Related posts

JOYRIDE

gadgetfreak
8 years ago

Οι Rolls-Royce F130 Dual Pod και CFM RISE κινητήρες είναι το μέλλον

gadgetfreak
11 months ago

Αυτή είναι η Scuderia Ferrari SF-23 του 2023

gadgetfreak
1 year ago
Exit mobile version