Gadgetfreak :: Not Just Tech
consumer electronics

Έρχονται οι πρώτες 77″ και 49″ QD-OLED τηλεοράσεις

Όλα δείχνουν πως σύντομα οι 55άρες και οι 65άρες τηλεοράσεις της νέας αυτής τεχνολογίας θα αποκτήσουν και αδερφάκια. Οι άνθρωποι της Samsung Display φαίνεται πως…

ετοιμάζονται για μοντέλα στις 49 και στις 77 ίντσες με τεχνολογία QD-OLED. Τα νέα TV panels όπως λέει η DSCC σε μια αναφορά από την Κορέα Korean του Chosun Biz.

Σήμερα ξέρουμε πως η Samsung Display δουλεύει πάνω στην μαζική παραγωγή πάνελ στις 55 και στις 65′ σε QD-OLED τεχνολογία και είναι οι σειρές Samsung S95B και Sony A95K TV.

Το 2023 λοιπόν θα έχουμε περισσότερα μοντέλα: “Samsung Display plans to add 49-inch and 77-inch products next year to strengthen its QD-OLED portfolio,” λέει η εταιρία ερευνών DSCC στο Chosun Biz.

Όπως η LG Display, η Samsung Display χρησιμοποιεί τεχνολογία multi-model glass (MMG) στην γραμμή παραγωγής για να κόψει τα διάφορα QD-OLED panel από πλαίσια 8.5G γενιάς – τα substrates.

Σήμερα η Samsung Display παράγει 30,000 substrates για να ρίχνει στην αγορά 1.8 εκατομμύρια από 55αρες και 65αρες QD-OLED TV panel το χρόνο. Μάλιστα δίνουν παραγωγή σε ποσοστό 100% yield – κάτι που σημαίνει πως το 100% των panel θα μπορούσαν να μπορούν ιδανικά να πουληθούν.

Η Samsung Display λέει πως είναι στο 75% και στοχεύει στο 80% αυτό το τρίμηνο με το 90% στο 2ο μισό του έτους. Πάντως φαίνεται πως για ένα διάστημα, μόνο οι Samsung και Sony θα παράγουν QD-OLED τηλεοράσεις ενώ η Panasonic το σκέφτεται. Η LG Display πουλάει WOLED TV panel σε 20 παρακαλώ εταιρίες.

Related posts

Ένα πανέμορφο F-14 σε κλίμακα: δείτε το!

gadgetfreak
13 years ago

Στο αέρα με τα ακροβατικά YAK-52 της “Chelavia”….

gadgetfreak
12 years ago

Bullet time… στην Ελλάδα

gadgetfreak
13 years ago
Exit mobile version