Gadgetfreak :: Not Just Tech
gaming / fun, tech talk / science

Περισσότερα Sony PS5 – μένει σε παραγωγή το PS4

Σύμφωνα με αναφορές, η Sony ενημέρωσε τους επενδυτές πως λύνει προβλήματα στην γραμμή παραγωγής και θα φέρνει περισσότερα PlayStation 5 στην αγορά ενώ…

…την ίδια ώρα και τα PlayStation 4 θα μείνει σε παραγωγή.

Η εταιρία πιστεύει πως η προσπάθεια της να έχει περισσότερους προμηθευτές αλλά και η βελτίωση ζητημάτων που έχει βρει πως να τα λύσει σε προμηθευτές θα επιτρέψουν να υπάρχει “greater agility in unstable market conditions”.

Το ίδιο θα κάνει η χρήση καλύτερων διαδικασιών προμήθειας για το PS5. Όλες οι λύσεις ελπίζουν πως θα επιτρέψουν οι πωλήσεις του PS5 να ξεπεράσουν από του χρόνου αυτές του PS4 με την εταιρία να σχεδιάζει για “heavy further increases in console production, taking [it] to production levels that [it has] never achieved before,” όπως είπε ο Sony Interactive Entertainment CEO, κύριος Jim Ryan.

Η εταιρία σημείωσε ακόμη πως τα non first-party games θα λανσάρονται για το PS4 μέχρι και το 2025. Η κονσόλα δίνει πολύ εισόδημα στη Sony καθώς το 65% των εσόδων από το PlayStation Store έρχονται ακόμη από τα PS4 και το 69% των συνδρομητών στο PlayStation Plus είναι του PS4!

Related posts

E3 2016 – Gran Turismo Sport Gameplay Trailer

gadgetfreak
8 years ago

Πούλησε 8 εκατομμύρια Kinect η Microsoft…

gadgetfreak
13 years ago

Geneva Motor Show 2019 – Toyota Supra GT4 Racing

gadgetfreak
5 years ago
Exit mobile version