Gadgetfreak :: Not Just Tech
android World, tablets / multimedia

Νέο HUAWEI MatePad Pro

Λίγα πράγματα συμβαίνουν στην αρένα των tablet. Ας ήταν… “καλά” η τελεργασία που είχε φέρει ξανά την ανάγκη για τέτοια…

…gadget αλλιώς σίγουρα θα είχαμε μείνει με ένα ή δύο Samsung, ίσως κάτι σε Lenovo και την Apple. Όχι ότι έχουμε και πλημμύρα αλλά τουλάχιστον κάτι κινείται. Ιδού, το νέο MatePad Pro που κάνει καλή επίδειξη των όσων θα μπορούσαμε να έχουμε στα χέρια μας εάν οι κατασκευαστές πιέζονται.

PS Καλά τα top spec tablet εκεί έξω αλλά είναι και ακριβούτσικα.

Η Huawei προωθεί το νέο της μοντέλο ως το πιο λεπτό και ελαφρύ tablet 11αρι αφού το πάχος δεν είναι ούτε έξι εκατοστά ενώ το βάρος φτάνει τα 449 γραμμάρια.

Η οθόνη είναι 120Hz OLED οθόνη με 2,560 x 1,600 ανάλυση σε 16:10 λόγο πλευρών ενώ το 10-bit panelακι δίνει και τις προδιαγραφές Full Care Display 3.0 που οι Γερμανοί έχουν ζητήσει από την TUV Rheinland.

Δεν ξέρουμε τι θα έρθει σε κάθε αγορά αλλά υπάρχει μια έκδοση με Snapdragon 888 και μια Snapdragon 870 στην εταιρία μέσα αλλά και διαφορετικά μοντέλα με 8 ή 12GB RAM ενώ -θεωρητικά- διαλέγεις ανάμεσα σε 128GB, 256GB και 512GB μοντέλα.

Στο λογισμικό το μοντέλο λειτουργεί με HarmonyOS 3.0 που έχει πολλά καλούδια αλλά και μια multitasking λειτουργία ενώ ΕΚΕΙ που το Huawei υπόσχεται πολλά είναι στον ήχο αφού κρύβει 6 ηχεία μέσα και συνήθως εδώ τα πάνε οι άνθρωποι καλά.

Η μπαταρία στα 8.300mAh θέλει να μας πείσει για 11.5 βίντεο, φορτίζει γρήγορα και στις κάμερες πάμε με 13 megapixel και 8 megapixel ultrawide πίσω αλλά και μια 16 megapixel μπροστά. Μέσα θα δίνει και το νέο Huawei M-Pencil ενώ λογικά μιλάμε για παγκόσμια διάθεση των μοντέλων.

Αναμένουμε.

Related posts

Με gaming προσπαθεί να δώσει αέρα στο πανί των Windows Phone 7…

gadgetfreak
14 years ago

Αυτό είναι το Motorola DROID 4;

gadgetfreak
12 years ago

Connected πλανήτης – 6.1 δις smartphone το 2020…

gadgetfreak
9 years ago
Exit mobile version