Gadgetfreak :: Not Just Tech
legends / special, military / aviation

Η έκπληξη ενός ιαπωνικού “Top Gun: Maverick” μαχητικού F-15

Η λατρεία της pop κουλτούρας στην Ιαπωνία δεν είναι κάτι άγνωστό. Τώρα όμως μάθαμε κάτι ελαφρώς… θεότρελο ακόμη και για τους Japanistas. Η χώρα είναι από εκείνες που λάτρεψαν το “Top Gun: Maverick” όπως…

…φαίνεται!

Ναι, οι εργαζόμενοι σε μια Μοίρα της Japan Air Self-Defence Force σκέφτηκαν πως έχουνε πολλά jet στα υπόστεγα και έτσι μπορούν να κάνουν λίγο μοντελισμό αλλά σε 1:1!

Η είδηση μας περνά πως οι άνθρωποι της 306th Tactical Fighter Squadron από την Αεροπορική Βάση Komatsu Air Base στην Επαρχία Ishikawa λάτρεψαν το “Top-Gun: Maverick” αν και είχαν ένα πρόβλημα: δεν υπήρχε F/A-18E Super Hornet στη χώρα.

Από την άλλη στην 306th Πτέρυγα Μάχης φαίνεται πως είναι διαθέσιμα άφθονα F-15J Eagle που με τα δύο stabilizers και μια ‘παρόμοια’ 3ης Γενιάς σιλουέτα, μπορούν να κάνουν τη δουλειά!

Αποφάσισαν λοιπόν και έβαψαν έναν Αετό με τα χρώματα του Super Hornet του Maverick, τις γαλάζιες και μαύρες λωρίδες και το “Capt. Pete “Maverick” Mitchell” nametag στην καλύπτρα μαζί με τα φανταστικά Mig-28 kill σήματα.

Το αεροσκάφος βέβαια κράτησε το 52-8951 serial number.

Το ντεμπούτο έγινε στο Komatsu Air Festival όπου εμφανίστηκαν και άλλα F-15 με ειδικά liveries ως “aggressors” του ιαπωνικού Tactical Fighter Training Group.

Δείτε και το βίντεο του YouTuber Tonkatsu298 και περισσότερα έχει εδώ.

Η πηγή της φωτογραφίας εδώ.

Related posts

Ace Combat 7 – Υπέροχες νέες εικόνες

gadgetfreak
6 years ago

The F-35 Lightning II

gadgetfreak
3 years ago

Γερμανία – πουλά όπλα αξίας $2.5 δις στο Κατάρ…

gadgetfreak
11 years ago
Exit mobile version