Gadgetfreak :: Not Just Tech
transport / concept

Alfa Romeo Stelvio Competizione Facelift

Το τελευταίο φρεσκάρισμα για τις δύο Alfa μόλις παρουσιάστηκε. Η νέα Alfa Romeo Stelvio μόλις μας έσκασε και παρουσιάστηκα και στην έκδοση…

…Competizione ενώ έχει και όλα τα στοιχεία του νέου της facelift. Με νέο ταμπλό, νέα φώτα και αλλαγές στα σημεία, είναι μια μοδάτη Ιταλίδα που έρχεται τον Φλεβάρη του 2023.

Ούτε το φρεσκαρισμένο sedan ούτε το συγκεκριμένο SUV είναι απίστευτα διαφορετικά με το νυν μοντέλα αλλά υπάρχουν αλλαγές γύρω από τα standard εργοστασιακά adaptive φώτα αλλά και αλλαγές στην Tribolo γρίλια, με το look να έχει στοιχεία που μας πηγαίνουν στις Alfa όπως το 1980s SZ coupe.

Εσωτερικά κοινά στοιχεία με την νέα Tonale έχουμε πια καθώς και η Giulia και η Stelvio έχουν το 12.3αρι ψηφιακό καντράν του μικρότερου SUV. Από την Tonale έρχεται και η τεχνολογία NFT (non-fungible token) ενώ νέο είναι το Competizione trim πολυτελείας και στα δύο μοντέλα με μια αποκλειστική ματ γκρι βαφή, κόκκινα φρένα και adaptive αμορτισέρ όπως και νέο ταμπλό καλυμμένο με δέρμα. Η συγκεκριμένη Stelvio έχει και 21αρηδες τροχούς στο μοντέλο που η εταιρία περιγράφει ως την “highest expression of the essence of Alfa Romeo in terms of style, performance, and technology.”

Η εταιρία δεν είπε κάτι για τις Quadrifoglios και δεν ξέρουμε με τα Q μοντέλα. Στην γκάμα υπάρχει μια νέα μονάδα 158 hp (160 PS) turbodiesel και κίνηση πίσω και η 207 hp (210 PS) ντίζελ. Από την άλλη έχουμε τον 276 hp (280 PS) turbo 2.0 με βενζίνη, με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Related posts

2023 BMW Alpina B5 GT Sedan

gadgetfreak
1 year ago

Chris Harris + Ferrari SF90 Stradale

gadgetfreak
4 years ago

Mastercraft X22 Speedboat

gadgetfreak
7 years ago
Exit mobile version